VIDEO «Keegi ei võta minult mu meest ära, isegi mitte sõda.» Ukraina president taaskohtus oma abikaasaga

Elu24
Copy
Ukraina president koos oma abikaasaga
Ukraina president koos oma abikaasaga Foto: Reuters / Scanpix

Ukraina president Volodõmõr Zelenskõi ja tema abikaasa Olena taasühinesid pärast kolme kuud teineteisest eemal olemist. «Sõda pole mu abikaasat muutnud,» sõnas Olena teleintervjuus. 

Ukraina president Zelenskõi taaskohtus oma naise Olenaga paari esimeses ühises intervjuus pärast Venemaa sissetungi Ukrainasse. Olena põgenes koos nende üheksa- ja 17-aastase lapsega Ukraina sõja puhkedes. Nad on varjusid teadmata kohta, kaugele sissetungijate ähvardustest.

Proua ütles, et ta ei ole üllatunud, et tema abikaasa on inspireerinud maailma oma vankumatu juhtimise ja tohutu vastupanuga Venemaale. «Keegi ei võta minult mu meest ära, isegi mitte sõda. Ma ei saa öelda, et Volodõmõr on selle sõja algusest peale muutunud. Ta oli ennegi usaldusväärne abikaasa ja mees ning see jääbki,» rõhutas Olena. 

Olena ütles, et ta ei olnud alati oma mehe kõnede suurim fänn ja tal polnud aega neid läbi kammida. «Mõnikord kasutab ta liiga palju kirjanduslikke mõtteid ja mõnikord ka liiga vähe.»

President jäi kindlalt oma sõnumi juurde, öeldes: «Me ei olnud need, kes alustasid seda sõda, kuid meie oleme need, kes selle lõpetavad.»

Vaata kogu intervjuud videost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles