KINNISVARA ROKKARITELE Facebookis ilutseb naljakas korteri müügikuulutus Hard Rock Laagri armastajatele

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Hard Rock Laager 2021, esimene peopäev.
Hard Rock Laager 2021, esimene peopäev. Foto: Siim Solman

Kaval Vana-Vigala elanik püüab oma korterit paremini müüa, kaasates asjasse ka legendaarse Hard Rock Laagri, kus väidetavalt kadestab iga külastaja kohalikke elanikke.

Facebookis torkas Elu24 lugejale silma üsna naljakas Raplamaal, Vana-Vigalas asuva korteri müügikuulutus. 

Vana-Vigala on aga igale rokkarile teada tuntud paik, sest just seal veedetakse suvel teinekord päevi juba armsaks saanud laagriplatsil ning nauditakse laval esinevaid rokibände.

Hard Rock Laager on rokifännide üks põhiüritusi ning just seda kasutab ka korteriomanik oma müügikuulutuses kensasti ära.

«Sa oled alati Hard Rock Laagri ajal kadestanud kohalikke ning mõelnud, kui äge oleks omada kinnisvara Vana-Vigalas? Oled unistanud kohast, millest kord aastas saab sinu isiklik metal-staap? Kohast, kuhu kutsuda sõpru ja kus välja puhata laagrimelust? Kohast, kus ennast sooja voolava vee all pesta ning istuda päris isiklikul, säravpuhtal prill-laual kartmata, et mõni kuivkäimlas elule ärganud jälkus sul tagumikust kinni haarab?» kirjutab kuulutuses Hanno.

Eks iga Hard Rock Laagri külastaja teab, millest Hanno räägib, sest nagu igal üritusel, satub ka sinna üsnagi kirju seltskond erinevate elukommetega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles