UKSED ON AVATUD «Armastuse malevas» tuntust kogunud Sander Leppnurm pani enda äri püsti!

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
«Armastuse maleva» osaline Sander Leppnurm autot remontimas.
«Armastuse maleva» osaline Sander Leppnurm autot remontimas. Foto: Erakogu

«Armastuse maleva» osaline Sander Leppnurm teavitas Instagramis, et avas oma autoremonditöökoja! Elu24 uuris tõsielustaarilt, kuidas ta enda unistuse täide viis.

Tõsielustaar räägib, et on enda töökojast ammu unistanud ning lõpuks on see unistus ka täitunud. «Too oma masin remonti ja teeme alustuseks head sõbrahinda!» teavitab Sander enda Instagrami postituses.

Elu24 uuris Sandrilt, kuidas ta enda unistuse täide viis. «See sai teoks tänu saate võidule! Ma soovitan kõigil, kes soovivad ka auhinnaraha eest mõne unistuse teoks teha, kandideerida «Armastuse maleva» uude hooaega,» räägib Sander, kes teadis juba ammu, et saate võidu puhul investeerib ta kogu raha enda töökoja alla.

Sander Leppnurm enda uues autoremonditöökojas.
Sander Leppnurm enda uues autoremonditöökojas. Foto: Erakogu

Sander räägib, et ta on viimased kaheksa aastat autoremondiga tegelenud. Noormehe sõnul on ta ohverdanud stabiilse sissetuleku, et avada oma töökoda, mille tulevik on veel ebaselge.

Tõsielustaari jaoks on iga päev töökojas hariv ning pakub talle piisavalt vaheldust. «Närve meeldib rikkuda pigem autodega, kui naiste ja muude teemadega,» räägib värske autoremonditöökoja omanik.

Sander leidis töökoja jaoks ideaalse asukoha Koplis, kus töö juba käib. Autosid remondib ta seal üksinda ja noormehe sõnul on tal käed tööd täis. «Kui sellist tempot hoida, tuleb edukas aasta,» räägib Sander.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles