Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

KLÕPS ⟩ Ups, ta tegi seda jälle! Britney Spears võttis end pildi jaoks täiesti paljaks

Elu24
Copy
Britney Spears auhinnagalal Hollywoodis
Britney Spears auhinnagalal Hollywoodis Foto: O'Connor/AFF-USA.com / MEGA/O'Connor/AFF-USA.com / MEGA

Britney Spears on end jälle paljaks võtnud! Popstaar poseeris alasti Instagrami pildi jaoks. Fännid tunnevad muret tema vaimse seisundi pärast.

40-aastane Britney Spears on viimasel ajal väga tihti endast alastifotosid jaganud. Popstaar jagas oma 41 miljonile jälgijale Instagramis taas kord alastipilte. Fännid on staari pärast mures, sest alles eelmine nädal teatas Britney ühismeedias, et tema lapseootus on katkenud.

Instagrami postitatud piltidel saab näha, kuidas täiesti alasti Britney uksele nõjatub ning käega enda rinda hoiab. Britney alakeha ainsaks katjaks on pildile lisatud roosa südame emotikon. 

Fännid märkasid ka kiirelt, et pilti on töödeldud. On näha, kuidas Britney naba piirkonnas on uks kumeravõitu, mis viitab sellele, et staar on üritanud enda keha kurve töödelda.

Kommentaaride hulgast leiab palju toetavaid sõnumeid, kuid on ka neid, kes tunnevad popstaari pärast suurt muret. Fännid ei mõista, miks staar endast nii paljaid pilte sotsiaalmeediasse postitab ning kas naisel on vaimne tervis korras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles