VIDEO ⟩ Kas mäletad? Bedwetters võitis 15 aastat tagasi MTV muusikaauhinna

Elu24
Copy
Konkursi Proovikas 2007. aasta võitja Bedwetters sama aasta Euroopa muusikaauhindade jagamisel
Konkursi Proovikas 2007. aasta võitja Bedwetters sama aasta Euroopa muusikaauhindade jagamisel Foto: MTV

TikTokis kogub vaatamisi video, kus saab näha, kuidas Bedwetters 2007. aastal esimese Eesti bändina MTV muusikaauhinna võitis ning Snoop Doggiga lava jagas!

Bedwetters oli Eesti pop punk ansambel, mis tegutses aastatel 2004–2013. 2007. aasta augusti lõpus sai Bedwettersist kandidaat MTV muusikaauhinnale kategoorias «Euroopa uued helid». Sel hetkel tegutses koosseisus Joosep Järvesaar (vokaal), Mihkel Mõttus (kitarr), Rauno Kutti (kitarr), Kaspar Koppel (bass) ja Karl-Kristjan Kingi (trummid).

Sama aasta 1. novembril võitis bänd Münchenis MTV muusikaauhindade galal Euroopa uue helikeele auhinna ning esines otse-eetris miljonitele televaatajatele. Tol aastal oli üheks saatejuhiks Ameerika tuntud räppar Snoop Dogg.

Videost saab näha, kuidas Snoop Dogg uuris bändilt, kui elevil nad olid, kui said teada, et pääsesid finaalis esikolmikusse. «Me olime kõik nagu jee!» vastas Joosep Järvesaar elavalt ning hakkas kogu bändiga rõõmust karjuma. Snoopile nende entusiasm meeldis ning kiitis poistebändi heaks. Auhinda välja kuulutades hüppas kogu bänd elevusest lavale, kus võeti vastu auhind ning kallistati rõõmsalt saatejuhti. 

Vaata videost, kuidas bänd Snoop Doggile vastas ja auhinna vastu võttis ning kuula ka Bedwettersi tuntuimat lugu «Dramatic Letter to Conscience».

@musicmoooon #estonia #eesti #eestimuusika ♬ original sound - Musicmoooon

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles