Avaldame ühe Inimese Disaini võtme, mis aitab luua paremaid tulemusi suhetes, tervises ja karjääris. Selleks pead teadma, kas kuulud nö aeglaste hulka, keda juhivad iseeneses sündivad emotsionaalsed lained, või hoopis võtad teiste laineid üle ja võimendad neid. 

  • Kas Sina või Su lähedane kuulub nende hulka?
  • Kuidas sellise energeetikaga elada?
  • Iga inimene on kõige väärtuslikum ainult iseendana

Inimese Disaini süsteem on ühtne kombinatsioon astroloogiast, I-Chingist, tšakrade süsteemist ja kabalistlikust õpetusest, mis toob inimese kohta välja peamise info tema individuaalse olemuse ja energeetika kohta, et aidata tal siin elus puhtalt iseendana funktsioneerida. Parimad tulemused tervises, karjääris ja suhetes on võimalikud ainult siis, kui inimene lähtub sellest, milleks ja kelleks ta on loodud. Sellisel kujul panustab ta ka kõige paremini end ümbritsevasse ühiskonda ja kollektiivi ning tänasesse maailma, milles ta elab. Elades oma autentse disaini järgi, võidavad kõik.

Tutvu Inimese Disaini süsteemiga: See süsteem aitab sul saada tõeliselt iseendaks

Üks oluline näitaja teiste seas, mille Inimese Disain välja toob, on inimese Autoriteet. See viitab energiakeskusele, mis domineerib tema valikute üle ning juhatab teda õiges suunas. See on see, mida ta saab ja peab usaldama (mitte mõistus). Kokku eksisteerib seitse erinevat Autoriteedi tüüpi, kuid ligi 50% inimkonnast on Emotsionaalne Autoriteet. See tähendab, et nende Inimese Disaini kaardis on päikesepõimiku keskus defineeritud (pildil värviga täidetud). Laias plaanis võibki jagada inimesed kaheks: need, kellel on Päikesepõimik defineeritud, ja need, kellel defineerimata.

Kui teed oma Inimese Disaini kaardi siin, siis graafikul kõige paremal olev kolmnurk inimese kehas on Päikesepõimiku keskus - kui see on valge (tühi), siis Sul on mõni muu Autoriteet, aga kui see on pruun (värviga täidetud), siis omad Emotsionaalset Autoriteeti. 

Tutvu oma Inimese Disaini Autoriteediga: INIMESE DISAIN 〉 Leia oma sisemine autoriteet, mis juhatab sind õigete otsusteni

Kommentaarid
Copy