Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

SUUR VIGA? Marilyn Monroe kuulsa kleidi visandanud disaineri sõnul ei oleks tohtinud Kim Kardashian seda iialgi kanda

Copy
Kim Kardashian ja Pete Davidson.
Kim Kardashian ja Pete Davidson. Foto: ANDREW KELLY/ Scanpix

Bob Mackie visandas Marilyn Monroe kuulsa kleidi, milles diiva laulis USA presidendile John F. Kennedyle 1962. aastal laulu «Happy Birthday, Mr. President». Disainer ei ole sugugi rahul, et Kim Kardashian seda Meti galal kandis.

Tänavuse Meti gala ehk Metropolitani muuseumi kostüümiinstituudi heategevusgala üheks kõige säravamaks staariks oli tõsielustaar Kim Kardashian. Aastal, mil moeürituse teemaks oli Ameerika ajalugu, sai Kardashian inspiratsiooni ühest kuulsast olukorrast 1962. aastast – hetkest, mil Marilyn Monroe laulis USA presidendile John F. Kennedyle sünnipäevalaulu. Loo «Happy Birthday, Mr. President» esituse ajal kandis Monroe sädelevat kuldset kleiti.

Bob Mackie on selle kleidi visandaja ning lõi selle siis, kui ta töötas Paramounti kostüümimeistri Edith Headi ja Jean Louis' juures.

CNN aga kirjutab, et kleidimeister ei ole just eriti vaimustuses sellest, et Kardashian tema kleiti kandis. «Minu arvates oli see suur viga. Marilyn oli jumalanna, mis siis, et pöörane, aga siiski jumalanna ja lausa vapustav! See kleit tehti tema jaoks, see oli tema jaoks loodud. Selles kleidis ei tohiks kedagi teist näha,» ütles Mackie esmaspäeval avaldatud Entertainment Weekly'ile antud intervjuus.

Tagasi üles