FOTOD Vallatu tüdrukuteõhtu! Laskesuusataja Regina Oja sõuab peagi abieluranda

Elu24
Copy
Regina Oja.
Regina Oja. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Tuleval nädalavahetusel sõuavad abieluranda Eesti laskesuusatajad Regina Oja ja Kalev Ermits. Uhke pulmapidu peetakse Saksamaal.

«2016 oli see, kui me suhtesse läksime, ja pärast seda oleme olnud lahutamatud,» rääkis Regina Oja kuu aega tagasi «Ringvaates».

Regina ja laskesuusatamisega tegelev 26-aastane Kalev Ermits kihlusid möödunud aasta mais Tartu botaanikaaias. «See päev oli üsna ideaalne. Reginal oli treening Tartus, ütlesin, et tulen kaasa ja lähme pärast restorani,» kirjeldas Kalev päeva, mil ta Regina kätt palus.

Paar abiellub 21. mail Saksamaal. «Esimese hooga käisime Eestis kõik kohad läbi, siin saavad kõik paberid sisse antud ja paari paneb Saksamaal eesti keelt kõnelev isik,» avaldas Regina, kelle sõnul tuleb neil väga maalähedane pulmapäev.

«Kogu see keskkond ja dekoratsioonid on seal väga teistmoodi,» nentis Kalev ja lisas lõpetuseks: «Külalistele tuleb vinge kultuurireis.»

Reedel jagas aga Regina Instagramis, et talle korraldati parim tüdrukuteõhtu, mida ta ei osanud ette kujutadagi.

«Eilne oli unistus. Ma ei suuda uskuda, et mind on nii õnnistatud nii suurepäraste inimestega minu ümber ja parima tüdrukuteõhtuga, mida kunagi küsida oskasin,» rõõmustas ta ühismeedias, jagades päeval klõpsatud fotosid.

Vikipeedia kirjutab, et Tartust pärit Kalev Ermits võistles aprillis 2013 Kontiolahtis Soome meistrivõistlustel murdmaasuusatamises 50 kilomeetri vabatehnikasõidus ja saavutas 142 mehe seas 17. koha. IBU karikasarja etapil Rootsis Idres novembris 2013 sai ta meeste 10 kilomeetri sprindis 13. koha.

Tema parim koht maailma karikavõistlustel on 11., mille saavutas 12. veebruaril 2016 Presque Isle'is jälitussõidus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles