Video: Esimene tulnukate kontakt või algas Kolmas maailmasõda?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimene tulnukate kontakt või algas Kolmas maailmasõda?
Esimene tulnukate kontakt või algas Kolmas maailmasõda? Foto: Youtube

Youtube´i on riputatud video, mis tehti hiljuti Venemaal.

Tegemist on ümara kujuga kihilise pilvega, mis ebatavaliselt särab. Külma sõja perioodil oleks sellise video nägemine massipaanika tekitanud.

Kommenteeriti, et kas tõesti on tegemist tulnukate alusega või siis on Kolmas maailmasõda valla päästetud.

Asjatundjate kinnitusel ei ole paanikaks põhjust, sest neid niinimetatud  ufopilvi tuleb aeg-ajalt kõikjal maailmas ette.

Hollywood on näidanud kahes linateoses, 1977. aastal valminud «Close Encounters of the Third Kind» ja 1996. aasta filmis «Independence Day» tulnukate saabumist suurel pilve meenutaval laeval.

Asjatundjad lisasid, et Venemaal tehtud videol on tegemist tavapärasest ufopilvest erineva pilvega, kuna sellel on tugev sära.

Video tegija on tabanud õige hetke, mil päikesekiired tungivad läbi pilve, siis aga kiirgavad tagasi pilve ülakihist, jättes mulje mitmekihilisest objektist.

Asjatundjate sõnul tekivad sellised pilved, kui niiske õhk kerkib mägede kohale. Õhuvoolu alla laskudes moodustub kohapeale seisev pilvemass.

Need pilved on tavaliselt õhu liikumise suunas ristloodis. Piloodid püüavad selliseid pilvi vältida, kuna need tekitavad turbulentsi.

Kuid paraglaideritele need pilved meeldivad, kuna õhuvool aitab neil kõrgele ja kaugele liikuda.

Asjatundjate arvates võivad sellised pilved aidata selgitada ufode nägemist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles