FOTO ⟩ Karkudega kõndiv Luule Komissarov: taastun, et peatselt teatrilavade jaoks vormis olla

Elu24
Copy
Luule Komissarov
Luule Komissarov Foto: Elmo Riig/Scanpix

Luule Komissarov annab Facebooki vahendusel teada, et taastub Haapsalus järjekordsest põlveoperatsioonist.

Näitleja Luule Komissarov jagab oma fännidega rõõmsameelset fotot, kus toetub karkudele. Päikeselises Haapsalus klõpsatud foto juures teatab näitleja, et on oma teisest põlveoperatsioonist taastumas. 

«Kuidas jalg käib? Ikka hästi käib, tänan küsimast! Vähemalt varsti. Teise põlve vahetus tehtud nagu naksti,» kirjutab ta foto juures.

«Aitäh, TÜ Kliinikumi ortopeediaosakond ja dr Jaan Laos. Aga nüüd on ees ootamas hoogsad taastus-sessiuunid imekaunis Haapsalus, et peatselt taas teatrilavade jaoks vormis olla. Kohtumiseni!»

Põlveoperatsioonil on Komissarov varemgi käinud, seda 2016. aasta lõpus.

«Aastaid proovisime kõiksugu võimlemisi ja medikamente, kuid lõpuks oli arstide hinnang siiski resoluutne. Luule Komissarov, me peame Teid opereerima! Õnneks langetati otsus, millal seda kirurgilist sekkumist teha, piisava ajavaruga. Sain rahulikult hakata elu sättima ja ette valmistama. Pidasin nõu lähedaste ja koduteatriga ning panime üheskoos paika perioodi detsember 2016 – jaanuar 2017. Kaks kuud rahu ja vaikust ning professionaalse järelevalve all toimuvat taastusravi,» kirjutas ta toona Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles