Grete Paia tänavuse Eurovisiooni isiklikust lemmikust: see naine on ikka üliägeda häälega

Raadio Elmar
Copy
Grete Paia
Grete Paia Foto: Märt Truman

Eurovisiooni laulukonkurss Torinos on selleks korraks lõppenud. Ukrainale esikoha toonud Kalush Orchestra lugu «Stefania» sai igati väärilise tunnustuse ja meie Stefani esitus oli samuti maailmatasemel. Grete Paia ning Púr Múddi liige Joonatan Siiman rääkisid raadio Elmar päevaprogrammis enda muljetest Eurovisioonist.

Muusik Grete Paia avaldas raadio Elmar saates «Mõni minut muusikata», et vaatas möödunud nädalavahetusel Eurovisiooni finaali ja elas Eestit esindanud Stefanile igati kaasa.

«Otse loomulikult vaatasin eelmisel nädalal Eurovisiooni lauluvõistlust! Jälgisin finaali oma kodust, olin sel õhtul Tallinnas. Kuigi pean tunnistama, et häälte jagamise tulemust ei jõudnud lõpuni oodata – oli juba liiga hilja ja läksin magama,» sõnas Paia.

Lauljanna lisas, et tunneb siirast rõõmu selle üle, et Ukraina esindaja Kalush Orchestra lugu osutus ülekaalukaks võitjaks. «Eurovisioon on läinud küll suhteliselt poliitiliseks. Samas, Ukraina võit oli väga õige! See oli taaskord väike märgikene Venemaale,» rääkis ta.

Paia lisas, et Stefani saavutuse ja etteaste üle oli tal samuti hea meel, ning kiidusõnu jätkus tal kolleegi kohta küllaga. «Päris ausalt – ma vaatasin Stefani esinemist lausa suu lahti! Ta suutis laval olla nii vabalt. Tundus, et ta teeks nagu igapäevaselt sellist asja... Esineb 200 miljoni inimese ees pidevalt ja muuseas. See emotsioon, mis ta edasi andis, oli lihtsalt mega. Kuid mulle tohutult meeldis Rootsi lugu «Hold Me Closer», mida esitas Cornelia Jakobs. See naine on ikka üliägeda häälega. Ja muidugi – lugu oli lihtsalt suurepärane,» sõnas Paia tunnustavalt.

Púr Múddi liige Joonatan Siiman märkis raadio Elmarile antud intervjuus, et ka tema elas rahvusvahelisele lauluvõistlusega kogu tähelepanu ja huviga kaasa. «Mina vaatasin Eurovisiooni koos ühe sõbraga. Vaatasime Stefani esitust ja meile tundus, et sel mehel lavanärv justkui puudus. Tema töö oli lihtsalt super! Saatsime kindlasti väga õige inimese meid esindama,» märkis Siiman raadio Elmar päevaprogrammis «Mõni minut muusikata».

Kuula intervjuud SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles