VIDEO ⟩ Amber Heard ja James Franco jäid liftis vahele

Elu24
Copy
James Franco ja Amber Heard 2016. aastal.
James Franco ja Amber Heard 2016. aastal. Foto: Birdie Thompson/adm/capital Pictures, Scanpix

Johnny Deppi ja Amber Heardi kohtuprotsessis on selgunud uued asjaolud. Kohtus esitatud videos on näha, kuidas Heard viib James Franco oma katusekorterisse.

Video paljastab, kuidas Amber Heard ja James Franco sõidavad koos liftis Heardi korterisse. Videosalvestis pärineb 22. maist 2016, mil natuke rohkem kui tund enne südaööd Heard ja Franco kaamerale jäid. Klipis on näha, kuidas Franco toetab oma pea Heardi õlale.

Miks külastas Franco Heardi tema Los Angeleses asuvas katusekorteris 2016. aasta maikuus päev pärast seda, kui Heardil oli olnud Deppiga suur konflikt, mis viis paari lahkuminekuni?

Kohtuprotsessi käigus on selgunud, et Depp oli Franco peale väga armukade ja kahtlustas, et Heardil on temaga armuafäär, vahendab Mail Online. Deppi advokaadi Camille Vasquezi küsimusele, miks Franco teda hilisõhtul külastas, vastas Heard: «Ta oli mu sõber ja elas mulle väga lähedal. Olin juba kõik lähedased inimesed oma muredega ära kurnanud, kuid vajasin sel hetkel nii palju sõprust kui võimalik.»

«Kas te teadsite, et hr Depp oli sellel päeval, 22. mail linnast ära,» küsis Vasquez Heardilt, mille peale naine vastas, et ta ei teadnud oma abikaasa graafikut. Deppi advokaat viitas ka tõsiasjale, et Heard oli sellel päeval lasknud korteri ukseluku ära vahetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles