Räppar Mac Millerit surmavate narkootikumidega varustanud põhidiilerit ootab 17 aastat vangistust

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Mac Miller
Mac Miller Foto: Postimees

Üks kolmest mehest, kes müüs Mac Millerile surmavaid fentanüüli tablette, mõisteti esmaspäeval enam kui 17 aastaks vangi. Eelnevalt on süüdi mõistetud narkootikumide vahendaja, kes sai karistuseks 11-aastase vangistuse.

Stephen Andrew Walter oli üks kolmest mehest, keda süüdistati räppar Mac Milleri surmas Los Angeleses Studio Citys 2018. aastal. USA California keskpiirkonna prokuratuuri andmetel tunnistas ta end eelmisel aastal süüdi ühes fentanüüli levitamise süüdistuses.

USA advokaadibüroo andmetel käskis Walter kaaskohtualusel Ryan Michael Reavisel anda tabletid teisele kaaskohtualusele Cameron James Pettitile, kes omakorda müüs need Millerile. Reavisele on juba mõistetud selle eest 11 aastat vanglakaristust.

Mac Miller, ametliku nimega Malcolm James McCormick, suri kokkusegatud uimastite mürgitusse. Ta oli tarbinud kokaiini, fentanüüli ja alkoholi, teatas Los Angelese maakonna koroner, kirjutab CNN.

Walter tunnistas, et räppar poleks surnud, kui uimastid poleks sisaldanud fentanüüli. Uurimise käigus selgus, et mees müüs fentanüüli sisaldavaid tablette edasi ka pärast Milleri surma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles