PÄEVAHOROSKOOP 17. mai: Vähk kipub pilvis hõljuma, Kala – ära väga rahmelda

Copy
Foto: Shutterstock

Töist teisipäeva kõigile!

JÄÄR

Võid end väsinuna tunda, olla hajevil, eemalviibivas meeleolus. Vanu aegu meenutades kipud nukrutsema ja olnut taga igatsema.

SÕNN

Päev võib tuua uusi tutvusi. Ilmselt kohtud mõne omapärase ja võluva vastassoo esindajaga, keda oleks tore paremini tundma õppida.

KAKSIKUD

Kui sinu töö võimaldab loomingulist lähenemist, võid täna väga edukas olla ning ka ülemustele silma jääda.

VÄHK

Oled unistavas meeleolus. Argiste asjade ajamine ei taha edeneda, palju meeldivam on unelmaisse põgeneda ja pilvis hõljuda.

LÕVI

Rahalised tehingud on riskiga seotud, hinnad ei pruugi olla õiglased. Võimalik, et keegi püüab sind petta või ära kasutada.

NEITSI

Vajad romantikat, ootad, et kallim sind imetleks ja sõnadeta mõistaks. Teine inimene ei suuda sinu ebarealistlikele ootustele vastata.

KAALUD

Täpsust nõudva töö tegemine ei taha hästi õnnestuda. Mõtted on hajevil, kipud vigu tegema või ei suuda ajagraafikust kinni pidada.

SKORPION

Võid kohata inimest, kellest hetkega vaimustusse satud. Ta tundub nii tark ja ilus! Sa ei tule selle pealegi, et tal on ka negatiivseid külgi.

AMBUR

Sobiv hetk, et kohtuda sõpradega, keda tunned juba aastaid. Ühiste läbielamiste meenutamine liidab teid tugevalt.

KALJUKITS

Praegune aeg võib anda suurepäraseid ideid, kuidas muudatused kiiresti, efektiivselt ja võimalikult valutult ette võtta.

VEEVALAJA

Väga palju võivad sind edasi aidata kontaktid sinust erineva mõttemaailmaga inimestega ning ka välismaalastega.

KALAD

Energiaplaneet Marss on täna ühenduses udutajast Neptuuniga ja see teeb asjad segaseks. Ära väga rahmelda, kuna on oht eksiteele sattuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles