HÕISSA ⟩ Kourtney Kardashian ja Travis Barker on nüüd ametlikult abielus

Triin Roos
, Ajakirjanik
Copy
Travis Barker ja Kourtney Kardashian
Travis Barker ja Kourtney Kardashian Foto: Doug Peters, Scanpix

Pärast abiellumise harjutamist aprillikuu alguses panid tõsielustaar Kourtney Kardashian ja trummar Travis Barker nüüd lõpuks päriselt leivad ühte kappi. 

Tõsielustaar Kourtney Kardashian ja USA muusik Travis Barker abiellusid 15. mail, vahendab People

Kardashian ja Barker kihlusid 2021. aasta oktoobris, mil nad olid kohtamas käinud vähem kui aasta. 4. aprillil 2022 pidasid armunud Las Vegases «proovipulma». Allikas väidab, et pühapäeval, 15. mail ütlesid nad teineteisele ametlikult jah-sõna.

Allika sõnul pandi kuulsused paari Santa Barbaras ning pulmatseremoonia juures viibisid pereliikmed ja mõned lähedased sõbrad.

«Nad pidid kõigepealt seaduslikult abielluma, enne kui nad saavad korraldada suure Itaalia pulma, mis toimub peagi,» avaldab allikas väljaandele People. «Kõik üksikasjad on paigas ning kogu pere ja lapsed on väga põnevil.»

43-aastane Kardashian ja 46-aastane Barker kihlusid möödunud aasta oktoobrikuus Californias Montecito rannas. Hetk, kui rokkbändi Blink-182 trummar ühele põlvele laskus, jäädvustati ka Kardashianide sarjas. Kihlust tähistati üllatusõhtusöögiga, kus osales mõlema pere.

4. aprillil umbes kell 2 öösel Las Vegases – mõni tund pärast seda, kui Barker Grammy auhinnagalal esines – ütlesid Kardashian ja Barker teineteisele jah-sõna esimest korda. Neid «pani paari» Elvise jäljendaja. Tegemist oli nii-öelda pulmadeks harjutamisega ja seaduslikult nad tollel ööl ei abiellunud.

«Harjutamine teeb meistriks,» on Kardashian öelnud sündmust kommenteerides. 

See on Kardashiani esimene abielu, kuid Barkeri kolmas.

Kardashian ja Barker soovivad koos ka last saada. Kardashianil on oma eksmehe Scott Disickiga pojad, 12-aastane Mason ja seitsmeaastane Reign, ning üheksa-aastane tütar Penelope. Barkeril on eksnaise Shanna Moakleriga 18-aastane poeg Landon ja 16-aastane tütar Alabama. Barker on lähedane ka oma 23-aastase kasutütre Atianaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles