Ukraina sõdurid: järgmise Eurovisiooni korraldame vabastatud Mariupolis

Inna-Katrin Hein
Copy
Selle aasta Eurovisiooni võitnud Ukraina bänd Kalush Orchestra poseerimas 15. mail 2022 võidutrofeega enne lahkumist Italia Torino Universo hotellist
Selle aasta Eurovisiooni võitnud Ukraina bänd Kalush Orchestra poseerimas 15. mail 2022 võidutrofeega enne lahkumist Italia Torino Universo hotellist Foto: AP Photo/Luca Bruno/Scanpix

Ukraina sõdurid jälgisid pealinna Kiievi lähedal punkris oma riigi esindaja Kalush Orchestra etteastet Eurovisiooni lauluvõistlusel Itaalias Torinos ja rõõmustasid võidu üle. Nende arvates ennustab Ukraina Eurovisiooni võit nende võitu ka Vene armee üle.

Sõdurid ütlesid neid külastanud uudisteagentuuri Reuters ajakirjanikele, et nüüd on Eurovisiooni võit, mõni aeg hiljem aga võit Venemaa üle.

«Ukraina on näidanud, et meil ei ole ainult väga hea armee, vaid ka suurepärased lauljad. Järgmine Eurovisioon toimub vabastatud Mariupolis,» sõnas üks sõduritest.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles