Nende tutvumisest oli möödas vaid kuu, kui teleajakirjanik Heelia Sillamaa (27) sai teada, et ootab lavastaja Peep Maasiku (29) last. Heelia kirjeldab avameelses intervjuus Elu24-le esimest korda, kuidas ta poolvõõra mehega lapse sai ja kuidas kõik lõpuks ideaalselt läks. Kõigest pikemalt ja veelgi isiklikumalt räägib aga Heelia oma uues täna ilmunud raamatus «Ammuu».

Teleajakirjanik Heelia Sillamaa teatas 2020. aasta suvel, et on lapseootel ning kolib Tallinnast Viljandisse, kuna seal elab tema kallim. Paljudele üllatusena tulnud elumuutusi Heelia toona pikemalt ei kommenteerinudki ja ka elukaaslase identiteet jäi saladuseks. Mõned kuud hiljem, 13. novembril, nägi ilmavalgust Heelia esiklaps Paul.

Samal kuul leidsid Heelia ja ta elukaaslane Viljandis ideaalse korteri, millest oleks võinud saada nende tulevane kodu. Jaanuaris alustati renoveerimistöödega, kuid märtsiks olid noored kodust ilma jäänud.

Toona väga valusaks kujunenud kodu kaotusest rääkis Heelia koos oma elukaaslase, lavastaja Peep Maasikuga ka meediale. Õnneks leidsid noored peagi uue korteri, millest on Peep tänaseks enda kätega valmis ehitanud nende pere kauni kodu. Kuid kogetu jättis oma jälje.

Nüüd on Heelia valmis viimase kahe aasta jooksul juhtunust ja kogetust pikemalt rääkima. Seda esmalt Elu24-le, kuid veelgi põhjalikumalt ning avameelsemalt enda kirjutatud raamatus «Ammuu», mis ilmus täna, 16. mail.

«Ammuu» kirjeldab Heelia sõnul kaotusi ja hirme ning perfektse kuvandi taha peidetud saladusi, koledaid sõnu, tegusid ja soove. Kuid eelkõige on see südamlik lugu noorest perest, kes hoolimata künklikust rajast on jõudnud õnneliku lõpu alguseni.

Kommentaarid (2)
Copy