ARMAS KLÕPS ⟩ Elisa Kolk kallima haardes: soovin, et kõik leiaksid sellist tüüpi armastuse

Elu24
Copy
Elisa Kolk
Elisa Kolk Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @elysa.official

Ameerikas viibiv muusik ja laulukirjutaja Elisa Kolk jagas ühismeedias armsat fotot, kus poseeris koos elukaaslase Indrek Rahumaaga. 

«Need käed on kõige tugevamad, turvalisemad ja armastavamad!» kirjutas Elisa Kolk Instagramis, jagades fotot, kus on ärimehest kallima Indrek Rahumaa (50) embuses. «Tahaks niimoodi igavesti olla! Mehe käed on niiiiii atraktiivsed, ma ei saa...»

24-aastane lauljatar tõdes, et elukaaslane paneb teda iga päev olema parem inimene. «Ta on mu parim mentor! Kui ma ärkan, on iga päev hea. Ma soovin, et kõik inimesed leiaksid sellist tüüpi armastuse,» lisas ta.

«Tõeline mees kohtleb oma naist alati austusega, ta paneb teda tundma printsessina! Ja JAH – ma olen tema printsess,» sõnas Kolk ja lisas suure punase südame. «Ärge leppige millegi vähemaga!» 

Kolk viitas enda ja miljonärist ärimehe suhtele 2019. aasta novembris Kanal2 «Õhtu!» saates.

«Eraelust ma tavaliselt ei räägi, aga võin öelda, et olen väga õnnelik. Mul on väga hästi kõik,» sõnas ta. Pärast teleintervjuud jagas Kolk Instagramis peegli ees klõpsatud fotot. «Oma lemmikinimesega,» tõdes ta foto pealkirjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles