Vokaalansamblil Greip ilmus muusikavideo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader vokaalansambli Greip muusikavideost «Ilusam veel kui eile»
Kaader vokaalansambli Greip muusikavideost «Ilusam veel kui eile» Foto: youtube.com

Vookaalansambel Greip avaldas muusikavideo loole «Ilusam veel kui eile».

«Ilusam veel kui eile» on ansambli teine muusikavideo. 2011. aasta augustis ilmus ansamblil esimene video singlile «Vihma loits», mille populaarsus kasvas ülikiiresti. Tänaseks on videol Youtube'is üle 220 000 külastuse. Lisaks nomineeruti loitsuga ka Eesti Muusika Auhindade galal, millega kaasnes suur show.

Nii «Vihma loits» kui ka «Ilusam veel kui eile» lõpptulemus valmis Inglismaal Pärnust pärit videorežissööri, City College Norwitchi kolledži filmi ja meedia eriala lõpetanud, Teele Killingu käe all.

«Teelel on suurepärane anne luua muusikavideoid. Tal on alati selge ettekujutus lõpp-produktist, mida ta suurepäraselt realiseerib. Ta oskab laulule luua uue vaatenurga, jätab vaatajale ruumi mõtlemiseks, ning hoiab pinget lõpuni,» lisas Rõigas.

Video võtted toimusid Vändra kultuurimajas Pärnumaal. Videos mängivad veel noored näitlejad Marilyn Jurman ja Jaanus Tepomees.

Lugu räägib teatrietendusest, kuhu võetakse tööle uus meespeaosatäitja (Jaanus Tepomees), kes armub esimesest silmapilgust oma lavapartnerisse (Marylin Jurman). Kogu melu on käimas laval, kus näidendiproovi käigus toimub liikumise õppimine ja lauluproovid, ning kus samaaegselt on õhus tunda armunute vahelist sädet.
 

Vaata ja avalda arvamust - kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles