Eurovisiooni finaalis esinev Stefan: annan rohkem emotsioone, energiat ja rõõmu

Getter Trumsi
, Tegevtoimetaja
Copy
Stefan 13. mail Eurovisiooni finaali peaproovis.
Stefan 13. mail Eurovisiooni finaali peaproovis. Foto: AP/Scanpix

Tänavuse Eurovisiooni lauluvõistluse teises poolfinaalis sai endale väärilise koha lõppvõistlusel ka Stefan. Pärast finaalikoha kindlustamist tunnistas Stefan, et kõik võistluslood on sel aastal tugevad ja väärivad võitu.

66. Eurovisiooni lauluvõistluse finaal jõuab miljonite silmapaarideni juba 14. mai õhtul. Tunde kestva sõu jooksul kuuleme 25 riigi eurolugu, Eestit esindava Stefani «Hope» kõlab finaalis viimasena.

Stefan avaldas Elu24-le pärast finaali jõudmist, et laupäevaseks lõppvõistluseks suuri muutusi plaanis ei ole. «Me ei hakka midagi muutma. Ainult annan rohkem emotsioone, energiat, rõõmu ja muidugi naudin neid hetki,» kinnitas Stefan.

Laulja arvates on tänavused eurolood väga heal tasemel. «Sel aastal on kõik väga tugevad ja väärivad seda võitu.»

«Oluline on näidata enda parimaid külgi ja nautida hetki,» sõnas Stefan lõpetuseks.

Eurovisiooni finaal algab Eesti aja järgi kell 22.00. 

Suurfavoriit Ukraina astub lavale 12ndana, kihlveokontorites teisel positsioonil asetsev Ühendkuningriigi esindaja Sam Ryder 22. esinejana ja kolmandale kohale ennustatav Rootsi artist Cornelia Jakobs 20ndana.

Finaalis kuuleme ka Itaalia rokkbändi Måneskin, kes 2021. aastal looga «Zitti E Buoni» Euroopa südamesse puges ja ülekaalukalt Eurovisiooni võitis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles