HARULDANE KAADER ⟩ Liis Lemsalu naudib kallimaga Itaalia võlusid

Elu24
Copy
Liis Lemsalu
Liis Lemsalu Foto: Instagram

Itaalias Amalfi rannikul puhkav Liis Lemsalu jagab ühismeedias lummavaid kaadreid, kust ei puudu ka ta väidetav elukaaslane Karl-Erik Kodu. Meest nähti viimati popstaari Instagrami kontol aastaid tagasi.

Lauljatar Liis Lemsalu on pühkinud Eestimaa tolmu jalgelt ja naudib maalilist Itaaliat.

Instagramis on lauljatar jaganud ohtralt kadestamisväärseid pilte. Klõpsude asukohaks on ta märkinud Amalfi ranniku ja sealse väikese Positano linna.

Näib, et tegu ei ole pelgalt rannapuhkusega. Nimelt jagab lauljatar, et matkas kümme kilomeetrit jumalate tee rajal. Muuseas, see on üks kuulsaimaid Amalfi ranniku matkaradu.

«Peale seda matka sai koheselt ka kaks valuvaigistit alla neelatud,» tunnistas Lemsalu, öeldes, et sellest hoolimata tunneb ta, et temast on saanud matkasell. «Üks kaunimatest matkadest, mida olen saanud kogeda, 12/10st,» lisas ta.

Kuigi lauljatari Instagrami kontole jõuab ohtralt pilte kass Webbist, siis kallima kohal on ta hoidnud kiivalt saladuseloori.

Itaalias viibiv Lemsalu seekord siiski ei varja, et reisikaaslaseks on Karl-Erik Kodu. Küll aga ei ole nad aastate jooksul oma suhet kinnitanud ega ka pikemalt kommenteerinud. 

Instagrami loos jagas lauljatar videot, kus nad kimasid rolleritega mööda Itaalia tänavaid. Päev varem jagas Lemsalu armsat fotot kaaslasest, kui nad olid mäenõlval asuvas toidukohas einestamas.

Liis Lemsalu ja Karl-Erik Kodu Itaalias.
Liis Lemsalu ja Karl-Erik Kodu Itaalias. Foto: Instagram/Liis Lemsalu

Paari nähti esimest korda 2017. aasta märtsis, kui nad nautisid mereäärses kalarestoranis teineteise seltskonda. Hiljem oli mees ka lauljatari albumi «+1» plaadiesitlusel ja Lemsalu Instagrami loosse ilmus esimene ühine foto, mis ei jäänud ilmselt tähelepanelikumatel fännidel märkamata.

Kaks aastat hiljem jäid Lemsalu ja Kodu kaamerasilma ette, kui vaatasid koos Tallinnas Lilleküla staadionil jalgpalli EMi valiksarja mängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles