Tallinna ringkonnakohtu tsiviilkolleegium tegi täna, 13. mail teatavaks kohtuotsuse teleajakirjanik Katrin Lusti ja Ameerika päritolu ravitseja Veet Mano vahelises vaidluses, mis sai alguse 2016. aasta mais eetris olnud «Kuuuurija» pilootsaatest. «See on üllatuslik ning esmakordne,» ütleb vandeadvokaat Maarja Pild ja täpsustab, et Katrin Lusti kanda jäid ka TV3 ja Veet Mano vahelise pressinõukogu vaidluse kulud.

Tallinna ringkonnakohtu tsiviilkolleegium, koosseisus Margo Klaar, Imbi Sidok-Toomsalu ja Gea Lepik, otsustas nii Katrin Lusti kui Veet Mano Wannaquoti apellatsioonkaebuse rahuldada osaliselt ning jätta ringkonnakohtu menetluskulud poolte enda kanda.

Kohtuotsuse resolutsioon näeb ette Harju maakohtu 19. veebruaril 2021. aastal tehtud otsuse tühistamist osas, milles maakohus jättis rahuldamata hagi kahju hüvitise 1550,42 eurot ja viivise väljamõistmiseks, ning ringkonnakohtu otsusega nõue rahuldada. Samuti tühistada osaliselt maakohtu otsus osas, milles maakohus rahuldas hagi Facebooki postituste eemaldamiseks, ja rahuldada nõue ringkonnakohtu otsusega osaliselt. 

Kommentaarid (2)
Copy