Kas tõesti on Johnny Depp loomas suhet oma advokaadiga?

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Johnny Depp
Johnny Depp Foto: JIM LO SCALZO / POOL/ Scanpix

58-aastase Johnny Deppi käitumine ja kehakeel kohtus oma advokaadiga suheldes on pannud inimesed spekuleerima, kas nende vahel on miskit enamat kui vaid töö. Advokaadi lähedane allikas toob loosse selgust.

Johnny Depp käib kohut oma endise kallima, samuti näitlejaametit pidava Amber Heardiga, kuna mehe sõnul on naise jutud tema vägivallatsemisest suhtes laim ning seetõttu on tema maine tõsiselt kannatada saanud.

Ekskaasade kohtuprotsess on tekitanud fännides niigi palju segadust, kuid veel segasem tundub neile Deppi suhe enda advokaadi Camille Vasqueziga. Fännid on loonud TikTokis videoid, millega üritavad tõestada oma teooriat, et Deppil ja Vasquezil pole mitte ainult töösuhe, vaid nende vahel on midagi enamat.

@tam.editsxox Johnny is always laughing with his lawyers🥺 it’s so wholesome 🥺 #fyp #foryou #ebaywintern #onlyinmycalvins #sixnationsrugby #johnnydepp #johnnydepptok #johnnydepptiktok #johnnydepptrial #johnnydeppedit #johnnydeppfan #johnnydeppvsamberheard #johnnydeppforever #johnnydeppisinnocent #amberturd #amberheardisaliar #benchew #amberheard #drcurry #camillevasquez ♬ Why Am I Like This? - Orla Gartland

Tundub, et TikToki videod, mis loovad aluse teooriale, et Depp on juristiga suhet alustanud, tulenevad nende kehakeele lugemises. Ühes klipis näeb, et paar naeratas kohtust lahkudes üksteisele. Teises videos näidatakse hetke, kui advokaat pööras ümber, et Deppiga enne kohtust lahkumist hüvasti jätta, ning nad surusid pooleldi kätt. Video postitanud tiktokkeri arvates oli see justkui kallistuse asemel, kirjutab Hollywood Life.

Vasquezile väga lähedane allikas laseb aga fännide teooria pihuks ja põrmuks, nimetades seda vaid kuulujutuks. Allika sõnul pole nad kohtamas käinud ning juriidilisel meeskonnal on kohtumenetluse ajal tekkinud Deppiga lihtsalt väga head suhted, kuid ainult töösuhted. Lisaks sellele mainib allikas, et naine on juba kellegi teise käevangus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles