Vello Vaher on fantaasiates tihti kahe naisega: mitu korda on seal ka üks tuntud telesaatejuht

Elu24
Copy
Vello Vaher «ESSE» kolmanda hooaja viimases saates.
Vello Vaher «ESSE» kolmanda hooaja viimases saates. Foto: Remo Tõnismäe

Polügaamiast unistav abielumees ja akrobaat Vello Vaher tegi «ESSE» saates ausa ülestunnistuse ja avalikustas, millest ning kellest tema fantaseerib.​​

Eile, 11. mail oli eetris Eeva Esse autorisaate «ESSE» kolmanda hooaja viimane osa, mis keskendus truuduse tähendusele suhetes. Üheks saate külaliseks oli pika abielustaažiga akrobaat ja Guinnessi rekordi püstitanud Vello Vaher.

Vello rääkis saates, et temal saab sel suvel 38 aastat esimesest tutvusest enda naisega ning sellest 36 aastat on nad abielus olnud.

«Ma olen absoluutselt heteroseksuaalne mees, mulle meeldivad ainult naised, aga me oleme oma fantaasiates ikka ilusaid naisi kampa võtnud,» avalikustas Vello.

«Minu maailmavaate poolest leian ma seda, et kui me lausa propageerime samasooliste abielu, siis minu meelest on see lubamatu, et me lubame kahel samast soost inimesel abielluda, aga kolmel inimesel ei luba,» rääkis Vello, kelle sõnul ei ole tema asi, kas inimesed abielluvad kahekesi, kolmekesi või lausa neljakesi.

Saatejuht Eeva Esse uuris ausa ülestunnistuse peale, kas Vello tunneb, et tema suhtest ongi teine või kolmas naine puudu. «Absoluutselt! Aga samas ma olen õnnelik oma naisega,» vastas Vello, kelle arvates oleks tore olla suhtes kahe naisega.

Vello avalikustas, et ta ei ole päriselt kunagi kolmeses suhtes olnud. «Ainult fantaasias!» tunnistas mees. Eeva Esse oli šokeeritud, et mees on 59 aastat elanud fantaasias. Selle peale lõi Vello käega lauda ning tunnistas: «Ja mitu korda sellest Eeva Essega!»

«Mis kõik siin laua taga ka nüüd välja ei tule!» vastas üllatuse osaliseks saanud Esse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles