VIDEO ⟩ «Kes teab, kuidas ma sinna sattusin?» Politsei tabas Gameboy Tetrise alasti rannast

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Gameboy Tetris
Gameboy Tetris Foto: Kristjan Reinvee / UUDISED.TV

TV3 Play saates «Värske peet» pidid Gameboy Tetris ja Sukla joonistama paberile oma unustamatu peokogemuse. Päevavalgele tulid ikka uskumatud lood.

Gameboy Tetris rääkis saates kohe nii uskumatu loo oma peokogemusest, et ei saagi imestada, miks see on talle unustamatu.

Tuleb välja, et politsei leidis mehe ükskord väga põnevas olekus Pirita rannast. «Ühesõnaga, ma ärkasin ükskord sellepärast, et minu silmi lihtsalt kõrvetas päike. Mind raputati ja öeldi: «Noormees, ärgake üles,»» alustas ta oma seikluse kirjeldamist.

Gameboy Tetrise sõnul oli too päev valusalt päikesepaisteline. Kissis silmadega püüdis ta aru saada, kes teda kõnetas, ning tuli välja, et tegu oli kahe politseinikuga.

Seepeale muusik ehmatas ning hakkas mõtlema, mis küll juhtus, et politseinikud teda tülitavad. Ta oleks hea meelega tegelikult edasi maganud. Siis aga tuli politseinikel teada anda veidike ebamugavast situatsioonist. «Noormees, te olete paljas!» selgitasid ametnikud.

«Ma vaatasin, et olen täiesti paljas, pea all seljakott, kus olid kõik mu asjad. Kes teab, kuidas ma sinna sattusin,» muigas noormees.

See jutt pani aga Sukla imestama ja ta küsis: «Miks, kurat, sa paljalt rannas olid? Hull mees!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles