Adele tegi uue suhte instaametlikuks ja kinnitas mitu kuud õhus olnud kuulujuttu

Getter Trumsi
, Tegevtoimetaja
Copy
Briti lauljatar Adele. 8 veebruar 2022.
Briti lauljatar Adele. 8 veebruar 2022. Foto: AFP / Scanpix

Briti lauljatari Adele'i uuest suhtest on kõmumeedias räägitud juba aasta aega. Kõlakad sellest, et Adele on koos NBA superagendiga, läksid lendu umbes aasta tagasi. Kuigi see oli juba pikalt teada, tegi lauljatar uue suhte Instagramis ametlikuks alles nüüd.

34-aastane Briti lauljatar Adele näitas oma uut kallimat, NBA superagenti Rich Pauli esimest korda Instagramis. 5. mail sünnipäeva tähistanud lauljatar postitas sel nädalal enda instakontole mitu pilti endast ja Richist.

«Aeg lendab,» tõdes Adele enda postituse pealkirjas. Fotod, mida lauljatar jagas, pärinesid erinevatest ajahetkedest nende suhtes.

Esimese fotoga kinnitas aga Adele juba mitu kuud tagasi lendu läinud kuulujuttu, et ta on Richiga kokku kolinud. Jaanuaris läksid liikvele jutud, et Adele ostis uue kallimaga 58 miljonit dollarit väärt kinnisvara, mis kuulus varem Hollywoodi staarile Sylvester Stallone'ile, vahendab Daily Mail

USAs Beverly Hillsis asuv villa oli aasta müügis, enne kui Adele ja ta kallim selle endale soetasid. Villas on kaheksa magamistuba ning kaksteist vannituba. Kusjuures Adele'il on Beverly Hillsis veel kolm hinnalist villat, mis asuvad üsna lähestikku. 

Adele oli varem abielus Simon Konevkiga, kellega inglannal on oktoobris kümneaastaseks saav poeg Angelo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles