Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KUULA Elab oma elu edasi! Smilersi 20 aasta tagune hittlugu sai uue kuue

Copy
Grete Paia ja Púr Múdd
Grete Paia ja Púr Múdd Foto: Pressifoto

Púr Múdd ja Grete Paia avaldasid Smilersi aegumatu hittloo «Ainult unustamiseks» uue versiooni. 

Grete Paia ja pop-elektrooniline duo Púr Múdd on ühendanud jõud ning avaldanud uusversiooni Smilersi peagi 20-aastaseks saavast legendaarsest loost.

«Ma üldiselt olen skeptiline uusversioonide ja remikside osas, aga Púr Múddi «Ainult unustamiseks» toimib väga hästi! Täiesti ootamatu on tõsiasi, et loo ilmumisest saab järgmisel aastal 20 aastat – metsik!» rõõmustab Hendrik Sal-Saller. «Ülilahe on mõelda, et oled kunagi midagi teinud ja siis see elab täiesti iseseisvalt oma elu edasi...» 

Grete Paia hinnangul on tegu ühe kõvema hitiga kogu Eesti muusika ajaloos.

Grete Paia
Grete Paia Foto: Konstantin Sednev

«Tegemist on lauluga, millega mina nii-öelda suureks kasvasin ja mille saatel sai Saaremaa suveüritustel ikka korralikult rokitud,» avaldab ta. Paia sõnul oli tal väga hea meel, kui Púr Múddi poisid tegid ettepaneku koostööd teha. «Mis seal salata… olin väga meelitatud.»

Púr Múddi üks liikmetest Joonatan Siiman tõdes, et see oli talle väga suur au. «Minu jaoks on tegemist lemmiku eestikeelse looga kohe kindlasti ja oli suur au ja rõõm teha sellest aegumatust loost veidi uuem versioon ning lisada ka enda käekirja sinna.»

Kuula loo «Ainult unustamiseks» uut versiooni!

Tagasi üles