VIDEO ⟩ Järgmine varjatud talent? Eeva Esse pani oma autorisaate hooajale vägeva punkti üllatava oskusega

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Eeva Esse
Eeva Esse Foto: Remo Tõnismäe

Eeva Esse autorisaate «ESSE» kolmanda hooaja viimane saade keskendub truuduse tähendusele suhetes. Saates on aga varuks ka üks üllatus!

Me elame aina kauem ja saaksime eluaja jooksul üles kasvatada mitu pesakonda järglasi. Aga kas seda peaks tegema ühe ja sama kaaslasega? Ilmselgelt tüdineme samast partnerist ning tänapäeva maailm soosib pigem katkiste asjade äraviskamist kui parandamist. See käib ka suhete kohta.

Uuringufirma Norstat uuris truuduse tähendust Eesti inimestelt, küsides: «Kui murraksin oma partnerile truudust, siis mida teeksin?» Noored inimesed pigem tunnistaksid truudusetuse üles, vanemad inimesed prooviksid seda iga hinna eest varjata. Kas see on nooruse naiivsus või ongi suhete iseloom muutumas?

Sellel olulisel teemal debateerivad polügaamiast unistav abielumees ja akrobaat Vello Vaher, paljusid paare liitnud pastor Peep-Ain Saar, podcast'i saatejuht ja noor abielunaine Katrin Hinrikus-Karu ning avatud abielus isiksusetüüpide häkker Kaido Kubri. Oma kogemusest avatud suhtes räägib Elsa Levo.

«ESSE» 3. hooaja viimane saade.
«ESSE» 3. hooaja viimane saade. Foto: Remo Tõnismäe

Truudusest laulab Mihkel Raud, kelle duetipartneriks on ei keegi muu kui saatejuht Eeva Esse ise, olles sealjuures ka paroodiasõnade autor. Muu hulgas annab mitmes abielus karastunud Mihkel Raud oma peagi abieluranda sõudvale nooremale kolleegile sõbralikku suhtenõu.

Möödunud pühapäeval üllatas oma lauluhäälega eestimaalasi aga poliitik Hanno Pevkur, kui Malekuninga maski alt paljastus tema talent saates «Maskis laulja». 

Saates teise koha pälvinud poliitik jagas tänusõnu nii saatemeeskonnale kui kõigile kaasaelajatele. «Üks pöörane seiklus ja rännak on saanud oma lõpu,» tõdes mees päev hiljem ühismeedias, tunnistades, et oli algul saate suhtes väga skeptiline ja pakkumisele just lihtsalt jaatavalt ei vastanud. «Aga siin ma siis nüüd olen!»

Poliitiku sõnul oli tema kokkupuude laulmisega seni piirdunud kooli laulutundide ja mudilaskooriga ning sünnipäevaõnnitluste laulmisega.

Viimases saates Ukraina auks esitatud lool «Vennad ukrainlased», mis postitati ka Ukraina veebilehtedele, on nüüdseks üle miljoni vaatamise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles