KENTSAKAS KUULUTUS ⟩ Kui tunned, et just sinu naba võiks olla see õige ja sobiv...

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Facebooki gruppi «Pean saama näidelda, muidu suren» postitas kodanik kolmapäeval kuulutuse, milles otsib... nabamodelli. 

Facebooki grupp «Pean saama näidelda, muidu suren» on talentide otsingule edukalt kaasa aidanud juba kaksteist aastat. Kui enamasti otsitakse seal osatäitjaid erinevatesse taustarollidesse, reklaamidesse, muusikavideotesse jm, siis nüüd on inimestel võimalus saada nabamodelliks.

«Otsin oma järgmise kunstitaiese tarvis huvitavat naba,» teatab postituse autor nimega Ran Nar oma ülekutses ning toob välja nõudmised nabale:

  • Naba kuulub naisterahvale, kel vanust vähemalt 21 eluaastat.
  • Naba ei ole kõhu sees peidus, vaid pigem veidi punnakas ja lõbusate kurdudega.
  • Naba on augustamata (nabal puudub nabarõngas).
  • Naba ümbruses puuduvad tätoveeringud (kui nüüd on üliedev naba ja tattoo on seal lähedal, siis muidugi saab selle lõpuks PhotoShopis eemaldada, aga esimene eelistus oleks puhas naba).

Nabaotsija soov oleks naba üles pildistada ja siis taiesega edasi minna. Ta lisab, et modellil peaks olema julgust kaamera ees ka alasti olla. «Seda selleks, et seda vahvat naba siis erinevates lõbusates poosides jäädvustada. Kuna lõpptaiesel ei ole soovi kujutada inimese pead ega nägu, siis on kogu aktsioon anonüümne,» täpsustab mees.

Roll on tasustatud

Kui tunned, et sinu naba võiks olla just see õige ja sobiv, siis tuleks sellest postituse autorile kuulutuse lõpus olevale meiliaadressile kirja teel teada anda. Lisada tuleks oma nimi, vanus, telefoninumber ja kaks pilti. «Üks lähipilt oma nabast ja teine pilt endast tervenisti, et näeksin, kellele naba kuulub,» täpsustab mees ja lisab, et roll on tasustatud.

Vaata kuulutust siit!

Elu24 püüdis postituse autoriga sotsiaalmeedia vahendusel ühendust võtta, et projekti kohta täpsemalt uurida, kuid hetkel ei ole mees vastanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles