ÜLE MILJONI VAATAMISE Hanno Pevkuri maskisaate esitus Ukraina auks kogub ühismeedias tuure

Merilyn Närep
, Päevatoimetaja
Copy
Poliitik Hanno Pevkur.
Poliitik Hanno Pevkur. Foto: TV3 pressifoto

Pühapäeval paljastus saates «Maskis laulja» maski alt poliitik Hanno Pevkur. Viimases saates esitas ta Ukraina auks loo «Vennad ukrainlased». Video esitusest postitati ka Ukraina veebilehtedele ning sel on nüüdseks üle miljoni vaatamise.

Pevkur sõnas esmaspäeval Elu24-le, et on positiivsest tagasisidest hingepõhjani liigutatud. «Ja seda tagasisidet on tulnud palju ka väljastpoolt Eestit,» tõdes ta. «Mu Ukraina sõbrad jagasid infot, et ühes ukrainlaste Viberi grupis, kuhu kuulub ligi 4 miljonit ukrainlast, on mu ukrainakeelset klippi laigitud praeguseks 17 000 korda.»

Poliitiku sõnul on tema kokkupuude laulmisega piirdunud kooli laulutundide ja mudilaskooriga ning sünnipäevaõnnitluste laulmisega.

«Mis puudutab riigikogu kolleege, siis eks ikka on neid, kes mind laulmas kuulnud, aga mu jaoks polnud selle saate puhul niivõrd oluline see, kas keegi mind ära tunneb, vaid ikka enda proovilepanek olukorras, kuhu poleks varem ealeski uskunud ennast sattuvat,» nentis ta. Ühismeedias on talle jäetud sadu kommentaare. «Kaduma läinud muusikatalent,» kommenteeris üks. Teine aga tunnistas, et suisa kiljatas üllatusest.

Video ringleb suure hooga just Ukraina sotsiaalmeedias, kus ollakse Pevkurile esituse eest väga tänulikud. «Mis on tõelised sõbrad? See on siis, kui eestlased toetavad Ukrainat isegi telesaadetes! Riigikogu aseesimees Hanno Pevkur esines TV3 «Maskis laulja» saates lauluga «Vennad ukrainlased» – avaldas kõigile muljet. Tore, kui meie keel kõlab Ukrainast kaugemale ja liidab kogu rahvast.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles