Eurofännid on esimese poolfinaali tulemuste pärast hingepõhjani solvunud

Copy
Läti bänd Citi Zeni 10. mail toimunud esimeses poolfinaalis. Eesti lõunanaabrid finaali edasi ei pääsenud.
Läti bänd Citi Zeni 10. mail toimunud esimeses poolfinaalis. Eesti lõunanaabrid finaali edasi ei pääsenud. Foto: AFP / Scanpix

Eurovisiooni esimese poolfinaali tulemused on teada ja eurooplased on oma valikud teinud. Kuid paadunud eurofännid pole mõne valikuga üldse rahul ning paljud on hingepõhjani solvunud, sest nemad enda lemmikut finaalis ei kuule. 

Lauluvõistluse kolmest sõuõhtust esimene on tänaseks lõppenud ning kümme eurolugu teenisid välja koha laupäevases finaalis. Kümne edasipääsenu sekka ei jõudnud aga kolm riiki, mis paljude eurofännide arvates väärisid kohta finaalis. Need riigid on Läti, Albaania ja Austria.

Mõne arvates olid esimese poolfinaali tulemused lauluvõistluse ajaloo ühed halvimad.

Kõige häälekamalt väljendati pettumust hääletustulemuste suhtes just Läti tõttu. «Ma ei suuda uskuda, et Läti edasi ei pääsenud. Löödud,» kirjutas Briti teleajakirjanik Twitteris.

Teine fänn lisas: «Püha jumal, Läti vääris kohta finaalis! Mul on nii kahju, minu salatipoisid väärisid paremat.»

Rõhutati ka seda, et Läti eurolugu on täpselt see, mida Eurovisioon endast kujutab.

Ühe eurofänni arvates oli aga Albaania lugu õhtu parim. «Ta oli reaalselt õhtu parim, see on absurdne!»

Arvatakse suisa, et lauljatar Ronela ees peaks kogu Euroopa vabandama!

Ehkki Austria ei tekitanud fännides niivõrd tugevaid tundeid kui näiteks Läti, siis osa inimesi on siiski päris pahased. «Austria tüdrukud andsid meile kõva peohümni, aga tundub, et Euroopa soovib pigem alluda mingisugustele akustilistele lugudele,» leiab üks.

See, et Austria ja Läti jäid välja ning mingid aeglased ballaadid edasi said, näitab mõne arvates seda, et pidu jäi Eurovisioonist välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles