PARIMAD PALAD ⟩ Amber Heardi ütlused kohtus on pannud TikToki kihama ja hakanud sootuks oma elu elama

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Amber Heard
Amber Heard Foto: Jim Lo Scalzo/ Scanpix

Johnny Deppi ja Amber Heardi kohtuistungite otseülekandeid on saanud kõik vabalt vaadata ning see on andnud inimestele võimaluse võtta sealt omale sobivaid lõike, mida kommenteerida ja jagada. Tundub, et Deppi fännidele pakuvad Heardi ütlused ja näoilmed niivõrd palju nalja, et need lausa vohavad TikTokis.

USA näitleja Johnny Depp kaotas 2020. aasta suvel laimukaebuse meediaväljaande The Sun vastu. Ajaleht oli nimetanud näitlejat perevägivalla süüdistuste kohaselt naisepeksjaks. Kõmuline kohtuprotsess tõi päevavalgele Deppi ja tema eksabikaasa Amber Heardi inetu suhte, mida meedias jõudsalt kajastati.

Kuigi Depp sai Inglismaal toimunud kohtuprotsessis valusalt lüüa, ei anna näitleja alla. Nüüd käib järjekordne kõmuline kohtuprotsess. Nimelt sai Depp 2021. aasta augustis õiguse kaevata edasi Heardi vastu esitatud 50-miljoniline kohtuasi peale seda, kui Virginia kohtunik otsustas eirata naise palvet jätta hagi rahuldamata.

11. aprillil saigi alguse kohtuprotsess näitleja Johnny Deppi ja tema endise kallima, samuti näitleja, Amber Heardi vahel. Kui Depp oli oma ütlused andnud, jõudis järg Heardi kätte, kuid tema tunnistused ja näoilmed kohtus on pannud TikToki kihama, sest paljud arvavad, et ta näitleb, ent mitte kuigi hästi.

Enim nalja pakub istungi kaasaelajatele Heardi nägu, mida ta tegi peale seda, kui ütles, et tema koer astus mesilase peale.

@joechristianguy #stitch Lets keep it going 😂 #amberheard #johnnydepp #christian #christiantiktok #fyp ♬ original sound - joechristianguy

Paljud usuvad, et naine valetab ka Deppi kokaiini tarvitamise kohta. Samuti on naljatatud, nagu oleks näitlejale meenunud stseen «Kariibi mere piraatidest», kui Heard rääkis pisikesest purgist, mida ta nägi. Nimelt kannab kapten Jack Sparrow'd kehastanud Depp filmis «Kariibi mere piraadid: Surnud mehe aardekirst» mullaga purki pidevalt kaasas, et päästa oma elu.

@rabiazhen #amberheard #amberheardisaliar #johnydeppisinnocent #johnydepp #jarofdirt #amberheardjohnnydepp ♬ צליל מקורי - Justice for Johnny depp !

Veelgi segasem on inimestele Heardi jutt, mille kohaselt istus ta korraga nii diivanil kui ka vaibal. Paljud on proovinud naise ütluste järgi sündmust taaslavastada, kuid midagi nende jaoks justkui ei klapi.

@kiyarasewraj That dirty carpet 🥴 #johnnydepp #amberheard #amberheardcarpet #justiceforjohnnydepp #johnnydepptrial ♬ original sound - Nanie Rodriguez735

Samuti on segane see, kus suunas Heardist viibis Depp, kui ta naist väidetavalt lõi. Heardi tunnistuse järgi kõndis ta magamistoa uksest välja, kui järksu olevat mees teda löönud. Peale seda pööranud naine end mehe poole ja öelnud: «Johnny, sa lõid mind!»

@desicroberts Props to my 6 year old for providing the slap 😂 #johnnydepp #justiceforjohnnydepp #amberheard #johnnydeppvsamberheard #fyp #fypgee #xybca #cancelher #comedytok #lies #nighttok #badacting ♬ original sound - Johnny Depp

Kõige tipuks spekuleeritakse, et Heard tõmbas otse tunnistajapingis narkootilist ainet ninna, kuna tema nuuskamine tundus vaatajatele üsna kahtlane.

@fahluvofficial What did she just sniff 👃⁉️ inside the courtroom 😳. #amberheard #johnnydepp #defamation #liar #sniffing #fyp #foryourpage #foryou #greed #celebrity #hollywood #divorce #hate #love #drama #comedy #fun #tv #fake #wome #men #sunny #piratesofthecaribbean #money #me #you #court #amberheardjohnnydepp #amour #diet #gym #summer #bigbutt #beauty #skincare #skin #makeup #viral #viralvideo #trendingvideo #the90s #falsettos #fahluvofficial #music #DISNEYS, #tiktok #blogger #youtuber, #tatoo, #f #funny ♬ original sound - fahluv.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles