KLÕPS ⟩ Endine Paljas Porgand näitab head jumet: ma ei tunne end enam eestlasena (3)

Elu24
Copy

Blogija Cassia Shakti Šamotailo on viimase poole aasta jooksul veetnud aega nii Hispaanias, Portugalis kui ka Mehhikos. Nüüd on Cassia peagi jälle Eestis, et nautida kodumaist suve. Suvine jume on aga blogijal juba olemas! 

Merilin Taimre ehk Palja Porgandina tuntuks saanud Eesti blogija Cassia Shakti Šamotailo on kuid mööda ilma ringi reisinud. Suveks tuleb aga Cassia tagasi koju, et nautida kodumaist suve.

«Ma ei ole alates oktoobrist, kui ma läksin kaheks kuuks Hispaaniasse, tegelikult kodus olnudki. Tulin sealt mõneks ajaks tagasi, olin pere juures, läksin kuuks Portugali, tulin natukeseks tagasi ja lendasin 1,5 kuuks Mehhikosse,» kirjeldas Cassia oma reisiseikluseid. 

«Kui ma jälle kodus, olen sean end suveks Tallinna, sest Eesti suved on tõepoolest parimad ja ma ei taha neist ilma jääda. Huvitav, kas ma sobin sinna, sest ma ei tunne end enam väga eestlasena,» avaldas Cassia oma suveplaanid.

Lõpetuseks rõhutas blogija, et foto ei ole töödeldud ja sellel ei ole mingit filtrit. «Kui su enda kallim arvab, et tegid pilditöötlust oma näo tuunimiseks, siis tundsin, et pean seda rõhutama. Ma ei kasuta selliseid filtreid.»

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles