JUUBELIAASTA ⟩ Võsu rannafestival kuulutas välja esimesed artistid

Elu24
Copy
Võsu rannafestival tõi inimesed kokku.
Võsu rannafestival tõi inimesed kokku. Foto: Margus Vahter

Tänavu 29. ja 30. juulil toimuv Võsu rannafestival on jõudnud märgilise verstapostini – märkamatult on kätte jõudnud esimese suurema sünnipäeva tähistamine. Juuli viimasel nädalavahetusel astuvad Võsul paljude teiste hulgas üles 5miinust, Terminaator, 2 Quick Start ja Shanon.

Festivali peakorraldajad Kristiina Isand-Savinski ja Romeo Savinski on juubelist rääkides tagasihoidlikud. «Oleme algusest peale soovinud inimestele pakkuda mõnusat äraolemist Võsul ja nii see kümnes aasta ongi märkamatult kätte jõudnud,» lausus Romeo Savinski. «Programmiliselt ega ka korralduslikult tänavu suuri muudatusi tulemas ei ole, jätkame kõrgel tasemel festivalielamuse pakkumisega ning inimesed võivad rahus tulla neile harjumuspärasele Võsu festivalile. Parim kink festivalile ongi iga inimese kohalolu.»

Juubelifestivali esimeste artistidena kuulutati välja 5miinust, Terminaator, 2 Quick Start, Tanel Padar, Shanon, Põhja-Tallinn, Traffic, Reket, Clicherik & Mäx, Pluuto ning AG.

Võsu rannafestival on kümne aastaga kasvanud üheks oluliseks suviseks sündmuseks. Aastate jooksul on festivalilt läbi käinud pea kõik Eesti suurimad staarid ning laiast maailmast Rudimetal DJ, Burak Yeter, Inna, Alexandra Stan, Haddaway, Captain Jack, DJ Bobo, Sigma ja Mr Belt & Wezol.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles