Ela Eurovisiooni teisele poolfinaalile kaasa koos Brigitte Susanne Hundi ja Kristina Pärtelpojaga

Elu24
Copy
Kristina Pärtelpoeg ja Brigitte Susanne Hunt
Kristina Pärtelpoeg ja Brigitte Susanne Hunt Foto: Erakogu

Juba neljapäeva õhtul toimub Itaalias Eurovisiooni teine poolfinaal, kus astub üles ka Eestit esindav Stefan! Elu24 lugejatel avaneb vägev võimalus finaalile kaasa elada igal pool, kuhu ulatub internet, ja seda absoluutselt imelises ning lõbusas seltskonnas: taas tulevad külla Brigitte Susanne Hunt ja Kristina Pärtelpoeg!

«Meil mõlemal Kristinaga tulevad sellel nädalal välja oma uued salaprojektid, aga üheks õhtuks saame kokku, et šampanjapokaali taga martjuurelikult ning andruskivirähkilikult selgeks arutada, mis tänavu Eurovisioonil tegelikult toimub,» kutsub kaunis multitalent Brigitte Susanne Hunt kõiki Elu24 lugejaid üles endaga neljapäeva õhtul ekraanide ees liituma.

Kuidas Eestil seekord Eurovisioonil läheb, selgub juba sel neljapäeval! Eurovisiooni teise poolfinaali otseülekanne algab Elu24 veebis koos külalistega neljapäeval kell 22.

Nii Brigitte Susanne Hunt kui Kristina Pärtelpoeg käisid Elu24-l külas ka Eesti Laulu finaali ajal. Meeleolukas õhtu tõi kaasa skandaalseid väljaütlemisi ja palju kirevaid momente. 

Kõike seda on võimalik uuesti vaadata SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles