BLOGI JA GALERII Saate «Ma näen su häält» arvajatel ämmal ja minial läks napilt!

Copy

Pühapäeva õhtul astusid publiku ette seitse tundmatut: masinist, ehitusjuht, hobipagar, saarlane, ulmik, kontorirott ja lennujuht. Kes neist laulis Ott Leplandiga duetti – vaata meie blogist! 

Kanal 2 põnevas ja humoorikas telesõus «Ma näen su häält» asusid lauljate seast teesklejaid välja selekteerima ämm ja minia, kes peavad end headeks inimestetundjateks ning omavahel raksu minna ei kavatse.

Arvajana telemängus osalev Silja Viljak andis ohjad minia kätte, kes lubas olla hea juht ning kes tundis ennast saate eel äärmiselt enesekindlalt. «Minu kõrval seisab parima ämma võrdkuju, seega tunnen end hästi ning riidu minna ei saa mitte kuidagi,» märkis Kene Viljak. Võidu korral plaanivad nad auhinnaraha sõbralikult ära jagada.

Nõunike kogusse naases pärast mitmenädalast pausi Mart Juur, kes lubas olla sel korral eriti terane. «Ma olen saadet jälginud, kodus kaasa mänginud ning harjutanud, et olla veelgi nutikam,» ütles Juur. Lisaks temale abistasid saate arvajapaari meelelahutaja Grete Kuld, näitleja Evelin Võigemast, räpipundi 5MIINUST liige Estoni Kohver ning laulja Ott Lepland.

Lepland ütles, et teda ei ole alati lihtne ära petta ning ta on elus õppinud, et raamatut ei tasu kaane järgi hinnata. «Usun, et igaühte meist on võimalik teatud hetkel haneks tõmmata, kuid leian, et erialase professionaalina võin teeskleja ära tunda küll,» sõnas Lepland.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles