FOTOD «Hoidkem emasid ja emadena teisi!» Vaata, kuidas tähistavad emadepäeva armastatud kuulsused

Elu24
Copy

Maikuu teisel pühapäeval tähistatakse emadepäeva! Mida teevad sel tähtsal päeval aga Eestimaa kuulsused? 

«Täna on emadepäev! Sel puhul tahan ma oma emast kirjutada ühe laulu read, mida lapsepõlvest mäletan,» kirjutab ühismeedias tšellist Silvia Ilves.

«Jah, ma ennast kangelasemaks nimetada ei saa, küll aga kindlasti oma ema, keda ma väga selles maailma kõige vastutusrikkamas rollis imetlen.»

«Ema, kuis sina mu emaks küll said? Ema, mu kallis, sind üksainus vaid! Ei suuda ma mõelda, kuis oleks küll siis, kui sina mu emaks ei olekski siin! Kuulata, emake, mets sulle leelotab. Päikene, kullatükk põski sul silitab! Kevadõhk õrnake naerab ja sosistab, olgu sul õnne ja rõõm koos minuga...»

Kaunite ridade kõrval jagab Silvia pilti, mis on jäädvustatud 1997. aastal. «Fotol minu emme oma kuue tütrega,» lisab ta.

Mari Ojasaar jagab ühismeedias ilusat kaadrit endast koos lastega. «Armastuse päev. Emaks olemine kõigele, mis teeb ja toob rõõmu. Laste ema, kanade ema, koera ema, taimede ema, raamatute ema.»

«Võtan seda päeva väga rahulikult, luban juhtuda. Lilli toovad lapsed mulle pea iga päev. Pildikesi joonistatakse südamega tihti. Kallistame teineteist igal võimalusel. Koogi tegime koos lastega valmis. See päev on juba täiuslik. Nad on siin. Kõik mu lapsed. Olen nii tänulik selle rolli üle, mida naisena saan kanda. Kelle-mille ema sina oled veel, peale laste?» mõtiskleb Ojasaar.

Emadepäeva tähistab ka endine miss Kristiina Heinmets. «See esimene hetk, kui laps minu rinnale asetati, ei unune kunagi. Õnnest valguvad pisarad põskedele ja käed suudavad veel silmi kinni hoidvat pisikest imet vaevalt hellalt kallistada, sest keha võbeleb kirjeldamatust valust. Ta avab silmad ja koos esimese südametuksega tuleb üle huulte tere. Tere tulemast siia maailma ning see imestust täis pilk vastab vaikides … ema!» meenutab Heinmets.

«Minu ema on mu juur, mu sõber, mu inspiratsiooniallikas, on olnud ja on vahel ka praegugi mu mõttemaailma avardaja. Ta on olnud see, kes mind on õpetanud tingimusteta armastama.» Täpselt nii kirjeldab oma ema näitlejatar Klaudia Tiitsmaa.  

Kõiki emasid tervitab tähtsa päeva puhul ka kulturist Ott Kiivikas. «Suured õnnesoovid, kallid emad!»

«Ilusat emadepäeva kõigile! Emadus ei ole pea kunagi teise kogetu sarnane ja teekond sinna või teekond emaga koos samuti. Hoidkem emasid ja emadena teisi! Me nagunii ei tea paljudel hetkedel, et mida me täpselt teeme, aga teeme seda nii hästi, kui oskame!» Nii ilusad mõtted pani kirja Anni Rahula.

Lauljatar Grete Paia jagab imeilusat kaadrit oma võrratu emaga. «Ilusat emadepäeva, armsad emmed, mammad ja vanavanaemmed!»

Lauljatar Tanja Mihhailova-Saar jagab emadepäeva puhul lõbusaid fotosid. «Värvilist ja naerurohket emadepäeva, kallid emmed!»

Lauljatar Gerli Padar tähistab samuti tähtsat päeva. «Ma ei võta juba ammu midagi iseenesestmõistetavalt, kõige vähem aega oma kallitega. Tänulikkus täidab südame… Ja olen aastatega ära õppinud võtma kalliaja – see hetk, kui jätad kõik muu ja siiralt kallistad oma nunnusid. Tee järgi!»

Mitmevõistleja Grete Griffin jagab emadepäeva puhul südamlikku postitust. «Ilusat emadepäeva maailma parimale emmele ja vanaemale! Igatseme sind nii väga!»

Esimest emadepäeva emana tähistav Amani Kiivikas jagab armsat klõpsu oma pojaga. «Aitäh, kallis poja, et tulid ja oled päiksekiir igas meie päevas! Armastan sind üle kõige!»

«Minu ema ja poeg, tänu kellele sai minustki ema. Head emadepäeva kõigile!» soovib peaminister Kaja Kallas.

Ooperilaulja Elina Nechayeva jagab kaunist pilti, kus on koos ema ja õega. «Õnnelikku emadepäeva,» ütleb Nechayeva. «Armastav ema on suurim kõigist õnnistustest, mida elu pakub,» kirjutab ta pildi juurde ning tänab oma ema.

Taustalaulja Dagmar Oja on postitanud kauni pildi koos oma tütrega. Pildi juures ütleb Oja, et tütar on tema elu armastus.  

Üliarmsat ja rõõmust pakatavat pilti jagab ka lauljanna Getter Jaani, kes ütleb: «Head emadepäeva kõikidele emmedele. Jõudu, jaksu ja armastust igasse päeva! Olge hoitud!»

Vigursuusataja Kelly Sildaru jagab kaunist klõpsu koos emaga. «Õnnelikku emadepäeva! Armastan sind,» ütleb Sildaru pildi juures. 

Kaunist emadepäeva!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles