BMW juht põrutas legendaarse Kalamaja baari terrassialale

Ketlin Kruse
, Reporter
Copy
Foto: Facebook

Kalamajas kaotas BMW juht sõiduki üle kontrolli ja põrutas baari Tops terrassialale.

Kalamaja Facebooki grupis teatas kaaskodanik, et Kalamajas asuva baari Tops juures on juhtunud õnnetus. 

«Soo tänaval Topsi ees Vana-Kalamaja tänaval on mingi rets auto sõitnud kõnniteele kohvikumööblisse - toolidesse ja laudadesse. Õnneks vist vihma tõttu seal kedagi ei istunud.»

PPA pressiesindaja Ragne Keisk kinnitas Elu24-le, et täna veidi enne kella 20.00 sai häirekeskus teate, et Tallinnas Soo tänaval kaotas sõiduauto BMW juht kurvis auto üle kontrolli ning sõitis kohviku terrassiala piirdesse.

«Keegi viga ei saanud ning meedikute abi sündmuskohal vaja ei olnud. Kohvikupidaja ja autojuht said omavahel süü osas kokkuleppele ning pöörduvad kahju osas kindlusseltsi poole,» lisas ta.

Kohviku esindaja kinnitas Elu24-le samuti juhtunut. «Õnneks keegi viga ei saanud. Aga terrass on korralikult kahjustatud ja seda just kui saime ainult ühe päeva avatud olla,» tunnistas ta.

Antud juhtum tõmbas aga Kalamaja grupis käima tulise arutelu. «Haige värk! Seal ristmikul hulle jagub, kõige jaburam et kihutavad möõda Vana-Kalamaja tänavat ja sama kihutamisega üle ristmiku ilma liiklust jälgimata!» 

Ka postituse teinud isik tõdes, et õudne on mõelda, kuidas inimesed ka koos lastega võivad kõnniteedel ohus olla. «Ma mitu korda näinud hulle autojuhte võtmas maad kõnniteedelt.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles