Saate «Ma näen su häält» nõunik Ott Lepland: raamatut ei hinnata kaane järgi

Elu24
Copy
Laulja Ott Lepland.
Laulja Ott Lepland. Foto: Kanal 2

Kanal 2 telesõus «Ma näen su häält» asuvad lauljate seast teesklejaid välja selekteerima ämm ja minia, kes peavad end headeks inimestetundjateks ning omavahel raksu minna ei kavatse.

Arvajana telemängus osalev Silja Viljak annab ohjad minia kätte, kes lubab olla hea juht ning tunneb ennast saate eel äärmiselt enesekindlalt. «Minu kõrval seisab parima ämma võrdkuju, seega tunnen end hästi ning riidu minna ei saa mitte kuidagi,» märgib Kene Viljak. Võidu korral plaanivad nad auhinnaraha sõbralikult ära jagada.

Nõunike kogusse naaseb pärast mitmenädalast pausi Mart Juur, kes lubab olla sel korral eriti terane. «Ma olen saadet jälginud, kodus kaasa mänginud ning harjutanud, et olla veelgi nutikam,» ütleb Juur. Lisaks temale abistavad saate arvajapaari meelelahutaja Grete Kuld, näitleja Evelin Võigemast, räpipundi 5MIINUST liige Estoni Kohver ning laulja Ott Lepland.

Lepland ütleb, et teda ei ole alati lihtne ära petta ning ta on elus õppinud, et raamatut ei tasu kaane järgi hinnata. «Usun, et igaühte meist on võimalik teatud hetkel haneks tõmmata, kuid leian, et erialase professionaalina võin teeskleja ära tunda küll,» ütleb Lepland.

Sel nädalal astuvad publiku ette seitse tundmatut: masinist, ehitusjuht, hobipagar, saarlane, ulmik, kontorirott ja lennujuht. Kes neist laulda oskab ja kes mitte, selgub pühapäeval kell 20.05 Kanal 2-s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles