Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Europarlamendi liige Jaak Madison lubab kuretapja leidjale 500 eurot (3)

Copy
Jaak Madison lubab maksta 500 eurot inimesele, kes aitab leida kured tapnud mõrtsuka.
Jaak Madison lubab maksta 500 eurot inimesele, kes aitab leida kured tapnud mõrtsuka. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Pühapäeva varastel hommikutundidel leiti Türilt Väätsale viiva tee äärest 11 tapetud täiskasvanud toonekurge. Et kurjategija kiiremini üles leida, on mitmed inimesed lubanud maksta vaevatasu isikule, kes annab infot kurgede tapja kohta. Samal teemal võtab sotsiaalmeedias sõna ka Euroopa Parlamendi liige Jaak Madison.

«Minu jaoks on kõige jälgimad inimesed need, kes kasutavad vägivalda nõrgemate vastu, kes ennast ise kaitsta ei saa: näiteks laste või loomade vastu. Sestap on olnud eriliselt vastik lugeda uudiseid, kuidas keegi on Järvamaal, minu kodukandis, tuimalt maha lasknud lihtsalt niisama lõbu pärast toonekurgi,» kirjutab Jaak Madison Facebookis. 

Jaak Madison.
Jaak Madison. Foto: Tairo Lutter

Järva Teataja andmetel on 4. mai seisuga kogutud juba 1000 eurot sadisti tabamiseks. 

«Omalt poolt ütlen, et ka mina tasun 500 eurot sellele inimesele, kellelt saadud info aitab viia selle tegelase tabamiseni. Kui kellelgi on infot selle isiku kohta, siis andke sellest teada politseisse ja seejärel kirjutage mulle,» ütleb Madison. 

Parlamendiliikme postituse all teatavad mitu inimest, et ka nemad soovivad kurjategija tabamiseks raha annetada. Rita kirjutab: «Toetan linnutapja-mõrtsuka leidmist ja ühinen Sinu 500-eurose maksega, annetades 100 eurot! Palun meid mitte unustada. Usaldame vaid Sinule raha kanda.»

Lindude tapmine oli Järvamaa elanike jaoks suur šokk. Elu24 käis sündmuskohal ja vestles kohalike inimestega, kes ei suuda toimunut uskuda. Reportaaži saab näha SIIN.

Märksõnad

Tagasi üles