VIDEO ⟩ Vandenõuteoreetik: NASA kaamerasse jäi Päikesest väljunud must kuubik (1)

Elu24
Copy
Vandenõuteoreetik märkas Päikesest väljumas musta kuupi.
Vandenõuteoreetik märkas Päikesest väljumas musta kuupi. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Vandenõuteoreetikute sõnul sulges NASA oma ametliku Päikese vaatluskeskuse pärast musta kuubi märkamist.

Päikest uuriv satelliit Solar and Heliospheric Observatory (SOHO) tabas vandenõuteoreetikute sõnul midagi eriskummalist. Nimelt jäi kaamerasse must kuup, mis Päikesest väljus.

UFO-teemalise Youtube'i kanali looja ja tulnukate ekspert Scott C Waring väidab, et pärast musta kuubi ilmumist lülitas USA kosmoseagentuur oma veebisaidi välja.

Waring väidab oma 2. mail Youtube'i laaditud videos, et samal päeval veidi varem, kella ühe ajal päeval, väljus Päikesest must kast. «Sa näed musta kuubikut Päikesest väljumas ja pärast seda tekib suur rike, mis katab 25 protsenti sellest. Seal see ongi, läinud! Rike!»

Oma videos näitab Waring, kuidas kuubikut on näha kahes kaadris. Hiljem hakati aga veebilehte hooldama.

Sarnaselt SOHO veebisaidiga suleti korraks hooldustöödeks ka Päikese vaatlemist võimaldav veebileht Helioviewer, vahendab Unilad. Waringi arvates võib NASA varjata läbi kosmose lendavaid salapäraseid objekte.

Kuigi varem on eksperdid sellistesse väidetesse suhtunud skeptiliselt, siis Waringi video all on kommentaarides väljendatud toetust.

Üks kasutaja kirjutas: «Suurepärane klipp. Olen nördinud iga kord, kui nad midagi sellist varjavad.» Teine kirjutas: «Huvitav – kas see sünnitab või võtab Päikeselt? Hiilgav saak!» Teine kasutaja spekuleeris: «Ma arvan, et need UFO-d koguvad kosmoses kiiresti liikudes kiirgust, nii et võib-olla lähevad nad Päikesesse seda kraami ära põletama, et saaksid ohutult sihtpunkti maanduda, ilma inimesi/tulnukaid kiirgusega tapmata?»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles