Kim Cattrall avaldas sündsusetu põhjuse, miks ta «Seksi ja linna» filmirollist loobus

Elu24
Copy
USA näitleja Kim Cattrall 2017. aastal.
USA näitleja Kim Cattrall 2017. aastal. Foto: AFP / Scanpix

Populaarse telesarja «Seks ja linn» lõppedes said tegelaskujud taas kokku kahes järjefilmis. Mingil hetkel oli plaanis ka kolmas, kuid selleni ei jõutud. Nüüd on «Seksis ja linnas» Samantha tegelaskuju kehastanud näitlejanna Kim Cattrall avaldanud ühe põhjuse, miks tema kolmandast filmist ära ütles.

«Seksi ja linna» staar Kim Cattrall on avaldanud ühe põhjuse, miks ta loobus saaga kolmandast filmist, mis jäi lõpuks tegemata, vahendab Insider.

Oma ülestunnistusega kinnitas Cattrall kuulujutte, mis mõnda aega meedias ringlesid. Nimelt oli «Seksi ja linna» kolmanda filmi stsenaariumisse kirjutatud stseen, kus Miranda 14-aastane poeg Brady saadab Samanthale soovimatu pildi oma suguelundist.

«See on südantlõhestav,» kirjeldas Cattrall, «miks ei või Samantha, kellel on oma turundusfirma, miks ta ei võinuks rahalistesse raskustesse sattuda? 2008 oli raske. Mõned inimesed taastuvad sellest siiani.» Cattrall tuli ise koos enda meeskonnaga selle idee peale, et Samantha peaks kolmandas filmis oma firma maha müüma. «See oleks konflikt. Selle asemel alaealine poiss...» ei suutnud näitlejanna lauset lõpetada.

Olgugi et kolmas «Seksi ja linna» film kunagi päevavalgust ei näinud, siis esilinastus tänavu selle järjesari «...And Just Like That». Cattrall sai sellest sarjast teada nii nagu kõik teisedki, sotsiaalmeedia kaudu. «Teada, millal piisab, on suur tarkus,» ütles aga Cattrall, kes ei plaani «Seksi ja linnaga» seonduvatesse projektidesse naasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles