VIDEO ⟩ Eestit Hiinas valmistatud Norraga võrrelnud koomik sai fännide käest nahutada (1)

Elu24
Copy

Rumeeniast pärit edukas püstijalakoomik Dragos ütleb ühismeediasse postitatud videos, et Eesti on justkui Hiinas valmistatud Norra. Mehel on TikTokis üle poole miljoni jälgija.

Euroopas tuuritanud Rumeenia juurtega populaarne püstijalakoomik Dragos postitas videoplatvormile TikTok klipi, kus ta jagab oma mõtteid Eesti kohta. Lisaks sellele, et mees leidis siit kolmeks kuuks väidetavalt endale venelannast pruudi, kelle ta lõpuks siiski maha jättis, võrdles Dragos Eestit Hiinas valmistatud Norraga.

Selline märkus ajas aga mitmed tiktokkerid närvi ja nad ei hoidnud end videot kommenteerides sugugi tagasi. «See pole üldse naljakas! Eesti on väga ilus, puhas ja hea infrastruktuuriga riik!» põrutatakse kommentaariumis. «Eesti kohta käiva nalja elan veel üle, aga kõik ülejäänu ei olnud kohane ega sugugi naljakas. Kahtlen, kas ta üldse kunagi Eestis on käinud,» lisab teine kommentaator. «See ei olnud absoluutselt naljakas,» usub ka kolmas.

Põhilise valupunktina tuuakse video kommentaariumis välja see, et Dragos tegi muude asjade hulgas nalja suitsiidi üle. «Seda teemat tuleks ettevaatlikult käsitleda,» rõhutatakse TikTokis.

Tallinnas astus koomik oma Euroopa tuuri raames üles 21. aprilli õhtul. Kõnealust videot saab vaadata allpool!

@dragoscomedy #estonia ♬ original sound - Dragos

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles