ARMSAD FOTOD ⟩ Äsja abiellunud Lauri Pedaja tähistas pisitütre esimest sünnipäeva (1)

Elu24
Copy
Lauri Pedaja.
Lauri Pedaja. Foto: Remo Tõnismäe

Näitleja ja loovjuht Lauri Pedaja tähistas tütre esimest sünnipäeva ja jagas sel puhul ühismeedias imearmsaid kaadreid!

Lauri Pedaja kihlatu Gethel muutis kuu aega tagasi sotsiaalmeedias oma nime – Gethel Burlakast sai Gethel Burlaka-Pedaja. Selgus, et noored sõudsid vaikselt abieluranda. Nüüd tähistas noorpaar aga oma tütre esimest sünnipäeva!

«Assamait. Eile oli ikka väga tähtis päev. Meie imearmasnummubummi Aria sai aastaseks. Juba aastaseks! Igatahes on olnud üks kuradima äge aasta ja ma soovitan endiselt inimestel lapsi teha,» teatas õnnelik isa ühismeedias, jagades imeilusaid kaadreid tütre sünnipäevast.

Lauri elukaaslane Gethel kinnitas Elu24-le aprilli alguses, et noored on leivad ühte kappi pannud. «Jah, tõepoolest oleme abieluranda sõudnud,» sõnas Gethel.

«Me lihtsalt registreerisime, midagi suurt pole toimunud, et seda kuskil karjuda,» selgitas naine. Suurem tähistamine jääb esialgu pigem tagaplaanile. «Vaatab jooksvalt. Hetkel on majaehitus ja lapse kasvatamine fookuses.»

Pikalt koos olnud Lauri ja Gethel kihlusid 2020. aasta mais. «Olin otsekohene mees ja küsisin, kas tuled mulle naiseks või ei. Ja esimesed 30 sekundit oli ta segaduses. Ta ei saanud aru, mis on, ja ei uskunud seda, aga õnneks ütles ikka jah,» kirjeldas Lauri.

2021. aasta mais sündis perre pisitütar Aria. «Täna öösel kell 2 äratas Gethel mind teatega, et tal hakkas sünnitustegevus. Tuhud tulid ja läksid, Gethelis ärkas ürgnaine, kes tegi järjest madalamat ja valjumat häält. Võtsime ette sõidu ITKsse ja jõudsime sinna 4.30 paiku,» kirjutas Lauri siis sotsiaalmeedias.

«Mul on silmad kogu aeg rõõmust märjad ja ma armastan oma kaasat veel rohkem kui kunagi varem... ja loomulikult on minu elus nüüd uus suur armastus, kelle kaitsja, hoidja ja sõber ma olen oma elupäevade lõpuni.» Lõpetuseks lisas Lauri kõigile soovituse: «Tehke lapsi. See on sõnulkirjeldamatult võimas tunne.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles