Metsakutsu reedel lahkunud vanaisast: tegelikult oli ta mulle isaks

Elu24
Copy

Rainer Olbri ehk räppar Metsakutsu pühendas möödunud nädalal lahkunud vanaisale oma uue loo «Kuku». «Selles on minu enda jaoks midagi rahustavat. Loodetavasti teie jaoks ka,» ütleb räppar.

Rainer Olbri ehk räppar Metsakutsu avaldas uue singli «Kuku», mille pühendas oma reedel lahkunud vanaisale. «Nimetan teda vanaisaks, aga tegelikult oli ta mulle isaks. Usun, et talle oleks meeldinud, et loo temale pühendan. Ta ikka küsis kogu aeg, et kas ma enam seda räppi ei teegi ja et «vanasti olid ikka televiisoris tihemini kui Savisaar»,» meenutab Olbri.

Vanaisa meenutuseks jagas mees fotot oma armsast vanaisast ka ühismeedias.

Metsakutsu uus lugu «Kuku» räägib kukkumisest. «Igasugusest komistamisest elus. See lugu on mõeldud neile, kes ei olnud oma lähedaste jaoks piisavalt tihti olemas, enne kui oli liiga hilja. See lugu on neile, kes selle koristamata jää ja lume peal Tallinna kesklinnas vankriga pidid kodu suunas maadlema. See lugu on Ivo Linnale loo eest «Komistan ja kukun». See lugu on maailmale täna, mis on viimased paar aastat kukkunud täielikus vabalanguses,» selgitab muusik värske loo tagamaid.

«Loodan, et positiivse kõlaga «Kuku» suudab kellegi panna kasvõi korraks kõigele ümbristevale muigega vaatama,» ütleb räppar, lisades, et tavaliselt väljendab ta oma mõtteid melanhoolsete nootide või agressiivsete biitidega. «Praegu aga on kõik nii mõistusevastane, et mitte midagi muud polegi teha, kui üritada mingit totakat näideldud positiivsust säilitada.»

Lugu valmis suuremas osas viimastel headel aastatel enne seda, kui maailm täielikult muutus. «Sellepärast ilmselt on selles minu enda jaoks ka midagi rahustavat. Loodetavasti teie jaoks ka.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles