KAADRID Ukraina mees päästis hävinud hoonest kassi

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Hävinud hoonesse lõksu jäänud kass. 2. mai 2022. Borodjanka, Kiiev, Ukraina.
Hävinud hoonesse lõksu jäänud kass. 2. mai 2022. Borodjanka, Kiiev, Ukraina. Foto: State Emergency Service of Ukraine/Cover Images

Ukraina vabatahtlikud aitasid päästa kassi, kes oli jäänud lõksu pommitamise käigus hävinud hoonesse. Kiisu elas kortermaja rusudes üle kuu aja, vahendab Daily Mail. Imeline kangelastegu jäädvustus ka pildile ning videole.

Ukraina riikliku hädaabiteenistuse vabatahtlikud ja päästjad aitasid esmaspäeval, 2. mail päästa kassi, kes oli Venemaa mürskude tagajärjel hävinud kortermaja seitsmendale korrusele lõksu jäänud. Kohalikud korraldasid päästeoperatsiooni pärast seda, kui märkasid looma Kiievi alevis Borodjankas pommitatud hoones.

Eugene Kibets ja hoonest päästetud kass 2. mail 2022 Borodjankas Kiievis Ukrainas.
Eugene Kibets ja hoonest päästetud kass 2. mail 2022 Borodjankas Kiievis Ukrainas. Foto: State Emergency Service of Ukraine/Cover Images

Ukraina välisministeerium jagas enda Twitteri postituses pilti, millel saab näha kohalikku päästjat Eugene Kibetsit hävinud hoonest kassi päästmas. 

«Ukraina päästjaks olemiseks tuleb sõita teise linna, et tuua kassi päästmiseks vajalik redel ning tuua kass alla hävinud hoone seitsmendalt korruselt,» seisab postituses.

Mees pidi kassi päästmiseks sõitma teise linna, et leida piisavalt pikk redel, millega seitsmendale korrusele ligi pääseda. Tuletõrjeauto redeli abil sai vapper päästjate meeskond hirmunud kassi kätte ja ta toodi alla.

Üle kuu aja pommidest hävitatud hoones elanud kass viidi kohalikku loomakliinikusse, kus teda toideti. Kõhnaks jäänud kiisu sööb jälle ning saab kogu armastuse ja tähelepanu, mida ta vajab.

Ukraina loomapäästja Eguene Kibets jagas eile, 3. mail enda Instagrami postituses pilti päästetud kassist. Näib, et kiisuga on kõik hästi ja tema eest kantakse hoolt.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles