FOTOD Meti galal säranud Kim Kardashian nägi hullult vaeva, et end Marilyn Monroe kleiti pigistada

Getter Trumsi
, Tegevtoimetaja
Copy
Kim Kardashian ja Pete Davidson 2022. aasta Meti galal.
Kim Kardashian ja Pete Davidson 2022. aasta Meti galal. Foto: Reuters/ScanPix

Moegurmaanide iga-aastane suursündmus Meti gala on tänavuseks lõppenud ja kõik, kes olid glamuursele õhtule kutsutud, näitasid punasel vaibal end kõige paremast küljest. Tõsielustaar ja ärinaine Kim Kardashian valmistus galaks nädalaid kaalust alla võttes, sest ta tahtis kanda väga tähendusrikast kleiti.

Tänavuse Meti gala ehk Metropolitani muuseumi kostüümiinstituudi heategevusgala üheks kõige säravamaks staariks oli tõsielustaar Kim Kardashian. Aastal, mil moeürituse teemaks oli Ameerika ajalugu, sai Kim inspiratsiooni ühest kuulsast olukorrast 1962. aastast – hetkest, mil Marilyn Monroe laulis USA presidendile John F. Kennedyle sünnipäevalaulu. Loo «Happy Birthday, Mr. President» esitluse ajal kandis Marilyn sädelevat kuldset kleiti.

Just sedasama kleiti kandis Kim Meti gala punasel vaibal! Kuid lihtsalt glamuurseks õhtuks ettevalmistus ei läinud. Kim tunnistas, et kaotas kolme nädalaga üle seitsme kilo, et end Marilyni kleiti pigistada, vahendab Reuters.

«See oli tõeline väljakutse. See oli nagu roll. Seadsin eesmärgiks kleiti mahtuda,» ütles Kim. 

Tänavusest Meti gala teemast kuuldes mõtles Kim kohe, et kõige ameerikalikum on just nimelt Marilyn Monroe, vahendab Vogue. Tõsielustaar näitas punasel vaibal ka uut soengut. «Tahtsin füüsilist muutust ja mõtlesin, et ootan kuni Meti galani,» kirjeldas Kim, kellel kulus juuste blondeerimiseks 14 tundi.

Kõik selleks, et tähendusrikast kleiti punasel vaibal kõigest paar minutit kanda. Pärast punast vaipa vahetas Kim Marilyni kleidi koopia vastu välja.

Glamuursele õhtule saabus Kim koos oma koomikust kallima Pete Davidsoniga

Meti gala on üritus, mida väisavad vaid maailma kõige suuremad staarid. Gala pilet maksab umbkaudu 30 000 dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles