LÕBUSAD KAADRID ⟩ Vabarnate und valvab nüüdsest Ukraina president Volodõmõr Zelenskõi

Elu24
Copy
Sandra ja Jalmar Vabarna
Sandra ja Jalmar Vabarna Foto: Konstantin Sednev / PM

29. aprillil oma 37. sünnipäeva tähistanud muusik Sandra Vabarna jagab ühismeedias lõbusaid jäädvustusi tähtsast päevast. Tuleb välja, et nüüdsest võib Vabarnate magamistoast leida ka Ukraina presidendi.

«Ma olen väga tänulik, et minu ümber on nii head, soojad ja ägedad inimesed!» teatas Sandra Vabarna Instagrami tehtud postituses. «37. aasta algas hommikuse trenni ja pärnaõieteega, imehea söögiga, riiulite seina panekuga ja jätkus järgmisel päeval kardirajal!» jagas ta tähtsa päeva emotsioone. 

Sandra abikaasa Jalmar Vabarna kinkis naisele sünnipäevaks töömehed, kes olid abiks riiulite seina panemisel. Kuid ägeda kingitusena pälvib tähelepanu ka Ukraina presidendi Volodõmõr Zelenskõi fotoga padi, mis on maandunud otse Vabarnate magamistuppa!

Möödunud kuul tähistas sünnipäeva ka Sandra abikaasa Jalmar. Ansamblite Trad.Attack! ja Zetod liige Jalmar Vabarna sai 17. aprillil 35-aastaseks.

Pidupäeva puhul jagas muusik Instagramis vahvaid fotojäädvustusi lapsepõlvest.

Nii mõnigi nentis kommentaariumis õnnesoovide vahel, et näevad selgeid sarnasusi Jalmari ja pisipoeg Villemi vahel.

«No ma ju ütlesin kolm aastat tagasi, et Villem on Jalmari moodi,» kirjutas üks. «Täitsa Villemi koopia!» nõustus teinegi.

Jalmar ja Sandra Vabarna abiellusid 2016. aastal.

Kaks aastat hiljem tervitasid nad pisipoega, kes sai nimeks Villem. Möödunud aasta veebruaris sündis perre teine poeg, kes sai väga omapärase nime – Kuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles