KAUNID JÄÄDVUSTUSED ⟩ Tuuli Roosma nautis mõnusat puhkust poegade ja emaga

Elu24
Copy

Teleajakirjanik Tuuli Roosma (46) põrutas koos ema ja poegadega puhkusele. Reisisihtkohaks valiti seekord muinasjutuline Itaalia.

«Ilmatuma pikk reis – mentaalselt teisele poole maakera. Nädala jooksul ei ühtegi Ukraina lippu, ei ajalehe esikaant sõjakoledustega, raadioeetrist puuduvad sõnad Zelenski ja Putin,» jagab Roosma ühismeedias.  

«Itaalia linnapildis pole sõda olemas. Aga mitte Ukrainast ei tahtnud ma rääkida, vaid et oli puhkus maximus. Poisid valmistasid ette ekskursioonid Pompeist, Vesuuvist, Vana-Roomast ja Colosseumist, korraga õitsevad kirss, moon ja õlekõrs. Ema ja lastega väljasõidul,» teatab armastatud telenägu Instagramis, jagades puhkusest erakordselt kauneid jäädvustusi.

Möödunud aasta kevadel hakkasid ringlema jutud, nagu oleks Tuuli Roosma oma mehest Arbo Tammiksaarest lahus. Kuigi suvel tundus, et võib kuulujutud lõpetatuks lugeda, äratas uusi kahtlusi Tammiksaare ja tema väidetava pruudi ühine pilt, mis oli kirjade järgi tehtud Musta mere ääres Odessas. Elu24-le saabunud vihje kohaselt jagas pilti Mona Brit Luur, ehkki hiljem seda enam tema Instagrami-loost ei leidnud.

Kuvatõmmiselt oli siiski näha puhkusemeeleolus Tammiksaart, kes jalutas rõõmsalt mööda tänavat, kaunis modell käevangus. Pildi asukohaks oli märgitud just Odessa, ehkki see võis olla tehtud ka mujal, kuna vaatamisväärsusi või tänavasilte taustal ei paistnud.

Elu24-le sõnas Tammiksaar siis, et ei viibi Odessas, kuid jättis vastamata, kas on seal hiljaaegu käinud. «Minu vanemad õpetasid mulle, et viisakad inimesed ei topi oma nina teiste asjadesse,» pahandas telemees.

Septembris kirjutas Elu24, et Tuuli ja Arbo peresaade sai EFTA galal auhinna, vastu läks seda võtma aga mees üksi. Ülejäänud peret ei olnud samuti saalis näha: Arbo oli galale tulnud koos noore modelliga.

Arbo Tammiksaar ja Mona Brit Luur tänavu septembris EFTA galal.
Arbo Tammiksaar ja Mona Brit Luur tänavu septembris EFTA galal. Foto: Remo Tõnismäe

EFTA galal pälvis Tuuli Roosma ja Arbo Tammiksaare «Meie aasta Indias» parima meelelahutussaate särava tiitli. Auhinna andis kätte komöödiakuningas Jan Uuspõld.

«Parim meelelahutussaade – see auhind läheb perekonnale, kes lendas teisele poole maakera, et veeta seal seikluslikult aega, millele saaks tuhanded eestlased oma kodudes kaasa elada,» tutvustas Uuspõld saadet ning kutsus siis autorid lavale.

Tulemas oli aga vaid Arbo, Tuulit ega kaksikuid polnud kuskil näha. Seevastu võis mehe kõrval istumas näha säravat noort modelli Mona Brit Luuri. Fotoreporter tabas nad ka koos galale saabumas. ««Meie aasta Indias», tundub, et Tuulit ei ole, nüüd on vist «Minu aasta Indias»,» märkis õhtujuht Tõnis Niinemets seepeale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles