Saate «Ma näen su häält» kosmeetik on taustalaulja Ivo Linna ja Supernova plaadiesitlustuuril

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Kosmeetik Birgita Sillaots
Kosmeetik Birgita Sillaots Foto: Rauno Liivand

Kosmeetiku ametit pidanud suurepärane laulja Birgita Sillaots on õnnelik, et tuli oma mugavustsoonist välja ning võttis vastu väljakutse osaleda saates, mille suhtes ta oli esialgu üsnagi skeptiline.

Tartust pärit Birgita Sillaots on laulmisega tegelenud terve elu – kooli ajal laulis ta Novella Hansoni juhendamisel, kuid nüüd juba pikemat aega WAFi laulukoolis.

Terve noorusaja käis ta erinevatel lauluvõistlustel ja osales paljudel kontsertidel. Praegu on tal käsil aga lausa Ivo Linna ja Supernova plaadiesitlustuur, kus ta astub üles taustalauljana.

«Algselt olin saates osalemise suhtes pigem skeptiline ja võtsin aega, et otsus langetada. Kuid siis mõtlesin endamisi, et mida ma kardan ja mida mul kaotada on, kuna tegu on ju siiski heatujusaatega,» rääkis Sillaots, kes on siiski õnnelik ja rahul, et saates osales.

«Kogu protsess oli väga meeldiv, ent väljakutseid pakkuv. Saate meeskond oli avatud ja toetav. Mäletan, et filmimise päeval oli õhkkond stuudios vaba ja positiivne ning karta polnud midagi,» lisas ta.

Siiski tuli talle üllatusena, et ta jõudis lõppu, sest ta uskus, et ta saadetakse esimeste seas välja. «Lauraga duetti laulda oli täiesti uus kogemus, kuna me polnud ju kunagi kohtunud ning laulu koos harjutanud. Peale saate lõppu vestlesime veidi Lauraga, kuid ma ei mäleta sellest midagi. Ilmselt oli nii suur pingelangus,» muigab Sillaots.

Andrei Zevakin ja Estoni Kohver ütlesid talle hiljem, et ta laulis suurepäraselt. Saate ajal kõlanud nõunike ja arvajate kommentaarid ajasid Sillaotsa tihti naerma, kuid ta püüdis põske hammustades tõsiseks jääda.

«Saates osalemine oli kindlasti minu mugavustsoonist väljas, kuid nüüd võtaksin taolise pakkumise iga kell uuesti vastu. Ehk annab saates osalemine tõuke ka minu ammusele soovile mõnes muusikalis kaasa teha,» on laulja lootused suured.

Kosmeetiku elukutse valimisel mängis suurt rolli tema ema, kes on samuti ametilt kosmeetik. Juba põhikoolieas nautis Sillaots emale erinevate näohoolduste tegemist. Kus siis muidu oleks teiste eest hoolitsev ema ise näohoolitsusi saanud.

Just sellest ajast kasvas tema huvi kosmeetiku ameti vastu ning hiljem töötas ta emaga koos lausa ühes salongis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles